Milyen zenei stílusok vannak amihez öltözködési stílus is van szabva? ( pl: dnb, emo, tck, nu rave)
Szinte mindegyikhez van valami: punk, rock, goth, metal sok-sok alfaja,
De tulajdonképpen senkit nem érdekel hogy a "stílosodhoz" illően öltözködsz-e, maximum a pózereket, és ha most jól értem, komolyan az alapján akarsz zenei ízlést választani hogy ki hogy öltözik?
Bizarr.
a legtöbb zenei stílushoz van ilyen, de nem úgy mondanám hogy megszabva, hanem ha van kedved öltözködhetsz ahhoz illően.
egyáltalán, miért kéne egy zenei stílushoz ragaszkodni/igazodni? én simán meghallgatom a metált is meg az elektronikusat is, már ami tetszik
Szinte minden olyan amelyik a fiatalokat megmozgatja.
Szerintem igenis fontos hogy valamennyire kimutassuk a ruháinkkal kik vagyunk. Amennyiben a zenei stílus fontos része az életednek-ezek többnyire életérzéssel és gondolkodásmóddal társulnak-akkor nyilván azt is.
Szerintem bátor és őszinte dolog inkább különcnek lenni, mint megtagadni, rejtegetni önmagadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!