Miért lett mát az uszodákban is divat egyre több embernél a lenge shortban való úszás miközbe egyre kevesebb úszót látni fecskébe/boxerbe/jammerbe?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 22:43
2/13 anonim válasza:
Mert az emberek nem szeretik ha rácuppan és minden szál szőrt látni.
3/13 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben
4/13 anonim válasza:
Én félek, hogy merevedésem lesz és elég zavarba lennék akkor. Amúgy szokott is lenni, és így nem látszik.
5/13 anonim válasza:
Egyre több a rettegő aki szégyelli a combikáját hogy meglátja valaki.
Meghát nekünk akik fecske fazonba fürdenek/úsznak jó kis nevetési tárgyat képeznek, hogy még a vízbe is utcai rövidgatyába képesek bemenni.
Aztán ha ki jön a szerencsétlen, menni alig tud benne ahogy rátapad a vízes cucc.
Számalmasok..
6/13 anonim válasza:
Te nem félsz, hogy feláll a cerka ezek szerint. Amennyi jó nőci van, nekem előfordul, úgy meg engem nézne mindenki. Egyébként a fecske gatya jobban úszni való, átlag fürdéshez, de még a csúszdán is jobb a rövidnadrág, nem horzsolja fel a pic*sád.
7/13 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező. Azért, mert a kisnyúl szőrös, és valaki ellopta a tévéjét amin a borotva volt, miközben a burgonya nem volt nyergesvontató.
8/13 anonim válasza:
6!
Nem! Nálam az erekcióhoz több kell holmi jó nők látványához.
Mellesleg ha fel is áll én nem szégyellem a nőknek amúgy is imponál. Meg hát ez a természet rendje arról nem tehetek, hogy így nézek ki miért dugdosam magam..
A csúszdán a csajok pitcsája is kidörzsölődik a bugyi miatt?
9/13 anonim válasza:
Igen, csak nekünk nincs más választásunk :(
10/13 anonim válasza:
8-as ki ám ! De van amúgy nőknek is fürdőshort csak nem sokan hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!