Szerintetek bevállaljam így a magassarkút? (telitalpú szandált)
esküvőre megyünk, ami hajnalig tartó buliban fog folytatódni vidéken. annyi a gondom, hogy 1. odafele és visszafele is vonatozunk 2. egy tóparton leszünk, füves terepen nagyrészt 3. nem tervezek nagy táskát vinni, amibe váltócipő beférne...
pedig nagyon szívesen felvenném a telitalpút, a kedvenc cipőm, a ruhámhoz tökéletesen passzol..és nem nagyon bővelkedek elegáns lapos cipőkben szóval ha nem azt veszem akkor még ötletem sincs hogy mit
Én bevállalnám, nekem a telitalpú szandálomban nem szokott fájni a lábam, simán megvagyok benne egész nap, pár kilométer séta is belefér. Mondjuk az enyém platformos is, a talp és a sarok magasság között nincs olyan nagy eltérés.
Azért ha füves terep van, gondold át, hogy nem fog-e csúszni a cipőd talpa. Ezeknek a telitalpúknak csomószor egy darab rece nincs az alján, én csúszkáltam már az enyéimben eleget emiatt :D de meg lehet oldani, ha csúszós a talpa, ez nem kizáró ok, csak akkor úgy készülj, hogy foglalkozol vele még az esemény előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!