Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Angol turi (használtruha),...

Angol turi (használtruha), pro kontra?

Figyelt kérdés
ez egyfajta szavazás, indoklást is kérek. mellette, ellene
2010. aug. 1. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

PRO:

Mivel angol, vagyis nyugati ruhák, és ők előttünk járnak néhány szezonnal, így amik hozzánk eljutnak használt ruhák, pont ugyanazok a fazonok vannak a rendes üzletekben is.

(Leggingsek, tunikák stb. A legelső csőfarmeremet pl. turiban vettem, akkoriban alig pár üzletben lehetett kapni horror áron)

Kedvező árak, mert pl. egy darabáras turi árai is max. egy kínai boltéval vetekedhet, csak a ruhák éppen sokkal jobb minőségűek, fazonúak stb.

Nálam nem számít, de sokaknak az a lényeg, hogy egyedi ruhájuk lehet így a turiból.

És mivel sokaknak nincs pénze márkás ruhákra csak max. kínaikra futná, így ők is fel tudnak öltözni talpig divatos, igényes holmikba, amit meg tudnak fizetni.

KONTRA:

Max. a turis szag, de ez sincs mindenhol. És a ruhákból mosással kijön. De van aki viszolyog tőle.

Összességében én szeretem, darabáras turikba járok főleg.

2010. aug. 1. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:

PRO:

-olcsó,mégis minőségi ruhák

-divatos cuccok (mivel mire ők már megunják,nálunk akkor jön divatba)

-egyedi cuccok,nem jön velem szembe az utcán 100ugyanolyan

-látod rajta,hogy milyen minőség (mert már volt hordva,mosva - és látod h fakult-e,kinyúlt-e - ha nem-márpedig ugye olyat veszel,ami nem- akkor valószínű épp úgy fogja tartani magát ha te mosd,hordod)

Kontra:

-sok ember szerint ciki turiban vásárolni(szerintem nem)

-nem tudsz méretet választani (egy cuccból általában csak az az 1 darab van,tehát ha nem jó rád,akkor pech,hiába tetszik)

2010. aug. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!