Szerintetek jogos volt, hogy kinevettek a sapkam miatt? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Ilyen tipusu sapirol van szo, szerintetek normalis hogy valakinek beszolnak az ilyen sapka miatt?
Mi a velemenyetek errol? Inkabb hanyagoljam vagy hordjam batran?
2020. jún. 18. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Szerintem jo! Nyugodtan hordjad!
Ez nagyon gaz, en is kinevetnem, aki ilyet vesz fel.
Tucat.
47 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusú sapkák, csak sajnos valahogy magamon nem igazán tudom elképzelni. Hordd bátran! :)
2/7 anonim válasza:
Sztm nagyon jól néz ki az ilyen sapka, hord nyugodtan ☺️
3/7 anonim válasza:
Mindig is imádtam az ilyen sapkákat, csupán magamon nem szeretem, mert olyan furán nézek ki vele, vagy nem tudom. :D Mindenesetre hordd bátran, mert remekül néznek ki az ilyen sapik. :)
4/7 anonim válasza:
uuuu ez nagyon tetszik. szerintem ha neked tetszik akkor ne érdekeljen más véleménye és öltözz a saját ízlésed, stílusod szerint
5/7 anonim válasza:
Jézusom, ki nevetett ki?
Álmaim sapkája, alig varom, hogy tudjak ilyet venni egyszerűen gyönyörű
6/7 anonim válasza:
Úristen, milyen jó sapka. 😍Köszönöm, hogy megosztottad, én is fogok ilyet venni. Szerintem hordd nyugodtan kedves kérdező. Hülyék ha valaki ezt kineveti. Azoknak nincs érzékük akik ezt kinevetik. Ne is foglalkozz velük, hülyék!
7/7 anonim válasza:
Én utálom az ilyen micisapkákat, de ez van, attól gáznak még nem gáz, hogy nekem nem tetszik. Ha neked igen, hordd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!