Mi a véleményetek a Nike 270 cipőről?
Figyelt kérdés
Pro és kontra velemenyekre vagyok kíváncsi.
Nagyon régóta szemezgetek vele, de döntésképtelen vagyok.
Van egy olyasmi állású kb 2000 forintos cipőm, és nagyon kényelmes, de kicsit eltorzítja úgymond a lábam, és erdekelne, hogy a 270et is torzitana?
Van egyebkent egy Nike 97em is, az nagyon kényelmes, viszont elég bunkó nak tartom.. 😅
Mivel nem egy olcsó cipő, nagyon gondolkozom rajta, nem szeretnek vele be fürdeni, bár már láttam neten, hogy 20-30 ezer közt is lehet kapni, de nem bízom abban, hogy eredeti lenne.
Válaszokat előre is köszönom 🙂
2020. jún. 15. 13:02
11/12 anonim válasza:
Nem első, hanem oldalsó Nike pipák logtak két hét után, de akkor lekaptam azokat, így nem maradt meg pontosan az emlékezetemben.
12/12 anonim válasza:
Nagyon könnyű, szelős és kényelmes NYÁRi cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!