Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan szoktatok fürdőruhát...

Honnan szoktatok fürdőruhát rendelni vagy venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Jön a strandszezon nekem pedig szükségem lenne új bikinire/fürdőruhára!Honnan tudok jó darabokat rendelni vagy pedig venni?A válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 14. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Én a Decathlonban vettem egyberészest és kis csipke is van rajta, vannak ott mutatós és elegáns darabok annak ellenére, hogy sportbolt.

Azért javaslom azt, mert tartós, jó minőségű és nem tudom, hogy vagy vele, de én pl. nem vetem meg a csúszdát, s ezek kibírják azt is :D

2020. jún. 14. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vivien Vance

Vagy Facebookon; Betty Táncos varrónő 3-4 ezer forintért vár bikiniket. 😊

2020. jún. 14. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Aliexpress, bár az még 2-3-4 hét mire megérkezik.
2020. jún. 14. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Calzedoniában vagy a Konkurenciában. Attól függ, mihez van kedvem. Sokféle színű és fazonú van, de sajnos egyik bolt sem a legolcsóbb.
2020. jún. 14. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Takko, Kik, H&M, New Yorker
2020. jún. 14. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
En a newyorkerben talaltam egy nagy jot es tobb ismerosom is onnan veszi a bikinijeit meg esetleg a h&m bol
2020. jún. 21. 02:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Newyorkerben vettem tavaly egy nagyon jót, azt imádom. Illetve most a Tesco f&f részlegének is vettem egy egész jót
2020. jún. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!