Milyen cipőt vegyek?
nekem a chuck taylor as nagyon tetszik, viszont hallottam ugye, hogy a vékony talpa miatt nem kényelmes.
a másik cipő, ami tetszene, az a sima old skool, csak ugye az eléggé fel van hype-olva, és nem szeretnék 'tömegcipőt' hordani.
meg még lenne egy harmadik variáció, a nike af1, de az is túl hírhedt, és elég drágának is gondolom.
ilyen 20-25 ezerért szeretnék cipőt venni, és valami stílusilag ezekhez hasonlót, és ilyesmi márkásakat. (még adidas, fila, esetleg puma)
Én az sima Vans cipőt gondolkodás nélkül felvettem egy estélyihez és meglepően jól nézett ki vele :D
Lehet, hogy hypeolt, de ez az első cipőm évek óta, ami olyan szinten kibírt mindent, hogy hihetetlen, s annyira kis egyszerű, szinte mindenhova és mindenhez jó. Lehet, hogy tömegcipő, de legalább jó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!