Létezik, hogy tükörbe vastagabbnak tűnik a lábam?
Hosszú vékony lábam van de tükörbe egész normálisan néz ki mégha több métere is állok a tükörtöl.
Fotón pedig olyan mint egy görbe pálcika (rossz minőségű egyébként a kamera).
Melyiknek higyek?
Igen, nagyon eltérőek ezek a látószögek. De még ha ugyanabból a szögből is fotóznád magad tükörből, akkor is maradnának még optikai eltérések (azért a nem tükrös kép még így is közelebb áll a valósághoz, mint egy fentről lefele néző kép).
Azt meg én sem értem, hogyha zavar a lábad - szerinted - keskenysége, miért olyan nadrágot veszel fel, ami még pluszban szűkít rajta.
Na akkor megpróbálom ugyanúgy.
Utolsó neten rendeltem és ott s modellen nem ilyen volt. De tükörbe nézve ugylattam normálisan áll aztán egyszer le fotoztak és akkor néztem hogy elég fura
Egyáltalán nem áll neked jól ez a fajta nadrág - megjegyzem, senkinek sem.
Vegyél normális szabású farmert, és mindjárt semmi gond nem lesz a lábaiddal. Ezt a b*zis szűkített szárú szörnyűséget meg égesd el, de minél gyorsabban, feltéve, hogy hetero férfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!