Csak férfiben van Supra cipő?
Figyelt kérdés
Annyira jó cipő, én is szeretnék venni,de csak férfibe láttam és azok között is olyan jók vannak:D
Gáz lenne,ha vennék egy férfi cipőt?:D
Nem tudom,hogy nem-e lenne nevetséges...:/
Vagy tudtok még vmi jó kis cipőket linkelni?Lehetőleg magasszárút:)
2010. júl. 31. 16:12
1/13 anonim válasza:
Tudomásom szerint női cipők is vannak SUPRA márkában. Különben sztem nem ciki hogyha férfi cipőt veszel fel mert unisex is van.. szval lehet h nem is látszana hogy valójában az férfi.:) De azért ha már férfit veszel ne valami fius szinbe válassz lehetőleg..=)
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ:)Én is úgy gondoltam,hogy lehetőleg nem a legfiúsabbat:D
Az is érdekelne,hogy esetleg,ha tudsz és ismersz olyan oldalt,ahol ilyen cipők vannak, linkelnél?:)Vagy akárki:D
2010. júl. 31. 16:20
3/13 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne,hogy tartós cipő?Szal nem fog szétesni 1 hónap után?Nem lenne jó kiadni érte 30E-et és aztán meg szétesik és vissza se veszik:/
2010. júl. 31. 16:38
4/13 anonim válasza:
http//:www.garagestore.hu <-kattancs. ^^
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi:D!!!
2010. júl. 31. 19:25
8/13 nemM1az válasza:
Én is pont így vagyok vele,hogy nagyon jól néznek ki és én is szeretnék egyet:)
9/13 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓh *.*köszönöm!!(L)
2010. aug. 1. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!