Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Székesfehérváron miért vannsk...

Székesfehérváron miért vannsk zárva a turkálók?

Figyelt kérdés

Hetekkel ezelőtt kérdeztem itt Gyakorikérdéseken hol érdemes használt ruhákat venni. Erre azt a választ kaptam, hogy minden turi bezárt Székesfehérváron, azonbaan az nem lett mondva miért. Lehet tudni miért vannak zárva Székesfehérváron a turik?

Jövő héten már venni akarok új ruhákat, ha minden turi zárva, akkor nem fogok tudni mit felvenni. Szinte minden ruhám több éves és nagyon el vannak használódva.

2020. jún. 12. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a covid miatt időszakosan? (bocsi, ha nem, nem vagyok odavalósi)
2020. jún. 12. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én se vagyok helybéli.
2020. jún. 13. 09:04
 3/6 anonim válasza:
100%
A járvány miatt..
2020. jún. 13. 09:56
 4/6 A kérdező kommentje:
És meddig lesznek zárva?
2020. jún. 14. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenről nem is tudok, hogy bezártak volna. Nemrég voltam a Nextshop-ban lévő Hádában és nyitva volt. A Háda oldalán nézd meg az üzleteket, ott lesz a Fehérvári nyitvatartása is.
2020. szept. 18. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Veszprémben is mindegyik bezárt a Hádán kívül, és a Háda igénytelen így oda meg a panel prolikon kívül nem jár senki.
2021. jan. 23. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!