Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkájú sportcipőt...

Milyen márkájú sportcipőt ajánlanátok utcai viseletre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt vettem Adidas sportcipőt, és 2-3 évig simán kibírta.

Amit tavaly vettem, az egy évet se húzott ki, pedig nem volt jobban terhelve. Sőt, még kíméletesen is használtam a régihez képest.

Szeretnék venni egy sportcipőt magamnak, ami nem megy egyből tönkre, és kényelmes is.

2020. jún. 10. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi gond, hogyha valaki sportcipőt hord utcán. Én is azt viselek, tavasz és ősszel sokszor nem használok hosszabb távokra tömegközlekedést, így igazán terhelve vannak a cipőim, akár napi 10 kilométerrel. Jelenleg futócipőt használok erre a célra, és tök jól bírja, eszemben sincs valami éktalpúra váltani.
2020. jún. 10. 10:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, dettó, de nem az a kérdés :)
2020. jún. 10. 10:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj... Hülye vagyok.

Bocs az előbbi kommentemért.

Márka-ajánlások érdekelnek.

Persze hogy a lényeget hagyom ki a kérdésből.

Valaki esetleg jelentené ezt a kommentet, hogy a modik kicsit módosítsák a kérdést? Valami olyasmire, hogy "Milyen márkájú sportcipőt ajánlanátok utcai viseletre?"

Csak hogy ne kelljen még egy kérdést kiírni, az asszem szabályszegő.

2020. jún. 10. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én anno a dechatlonba vettem ezt a cipőt:

[link]

De van férfi változata is (mivel nem írtad milyen nemű vagy):

[link]

Én elvittem múltkor egy keményebb túrára is, azt is simán megbírta. Az ára miatt pedig azt mondom, hogy akár fél-egy évente is újravenném, de egyenlőre, másfél év után hibátlan állapotba van.

2020. jún. 10. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ♥
2020. jún. 10. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!