Szerinted az mennyire kurvás ha egy lány arra hivatkozva hogy megnő az onbizalma es maganak akar tetszeni ezert kivagott meg feszulos haspolokat meg rovid meg kicsi ruhakat akar felvenni?🤔
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 20:33
2/17 anonim válasza:
Ha direkt feszül, nem amiatt mert na alakjára pont jó, akkor az..
4/17 Sunshinedoll válasza:
Nem kvás, dde szerintem nem ízléses.
5/17 anonim válasza:
Ennél összetettebb a dolog. A haspoló, feszülős ruhák, miniszoknyák a társadalom része, és divatosnak vannak beállítva. Gyakorlatilag nagyon hamar elterjedtek, mivel 1., a nagy hőségben praktikusak 2., a kiéhezett kan társadalom preferálja.
Ami pedig divat, az sokaknak megtetszik. A szemünk manipulálva van, egy idő után az erről semlegesen gondolkodók is szimpatizálni tudnak a trendekkel.
Ami pedig trend, abban jól tudjuk magunkat érezni. Nem érezzük, hogy kilógunk a tömegből, beilleszkedünk a társadalomba. Ez pedig igenis adhat önbizalmat.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem kvás. Én is ilyen vagyok. Nyilván gondolhatja azt mindenki, hogy csak a csajok/pasik kedvéért veszek fel ilyesmit, pedig csak annyi az oka, hogy csinosan érzem jól magam. Majd öregkoromban visszafogok belőle.
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem az. De készülj fel, egyesek szemében mindenki kurvás, aki nem titkolja minden erejével, hogy vonzó adottságai vannak.
9/17 anonim válasza:
Hadd hordjon már mindenki olyan ruhát amit csak szeretne, neked komolyan mi közöd van hozzá? Az meg főleg elég gáz, ha valaki személyiségét az öltözködési stílusa alapján akarod meghatározni
10/17 anonim válasza:
9esnek: (1.-3. vagyok)
Jó ebben igazat adok, bocsi kérdező (na meg mindenki más is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!