Tapaszt is lehet nélküle használni. En csak átlátszó vagy nagyon fehér ruhák alá szoktam hordani, hogy ne üssön át rajta a a mellbimbóm, ezt leszámítva nincs rá szükség.
1-es voltam
skiny.
(igazán felvehetnének valamiféle hirdetőnek, de eskü totál ingyen promotálom őket mindenfele, bele vagyok szeretve, hogy felnőtt nőként felnőtt nőknek való alsóneműt hordhatok, nem csak kiscicásat és pónimintást)
4
Imádom a Skiny-t!!!!!!!!!!! Kb. 20-25 éve, mióta Mo.-on van. De eddig talán egy-két bugyim volt tőlük. Melltartóban 90-95 AA NINCS, ez egész biztos. (Osztrákiából, Skiny főhadiszállásról érkező infó.) Kár, hogy nincs Mo.-on képviseletük.
Melltartó helyett majd megint bugyit veszek tőlük. :)
Szóval. 90-95 AA melltartót keresek, aki nem ért a méretezéshez, az nézzen utána vagy olvasson tovább... :)
Röviden: vannak szörnyű nők :))), akiknek a mellkasa (horribile dictu!) széles. Ezért van a 90-95 cm. Nekem 93 cm, tehát a kettő között van. Ez a MELLKAS átmérője vagy körfogata, na nekem tökmindegy, tudom, hogy hol és hogyan kell mérni. Ez a mell alatti rész.
A MELL átmérője vagy körfogata nekem 102 cm. Ez a mellcsúcson mért rész (magyarán ott, ahol a legnagyobb). Ez nem azt jelenti, hogy nagyok a melleim, hanem azt, hogy kicsik. :) Ezért van az AA jelzés. Figyelem, nem A, hanem AA.
A mérést megfelelő pontokon, ún. szabócentivel (nem colstokkal vagy mérőszalaggal :) ) kell megejteni, kényelmes melltartóban! Mivel melltartót veszünk, ugyi. :)
Miért kell? Mert a magas, vékony nők melle is lóghat szülés után, anyatermészetünk rendelése szerint. :)
Tehát a mellkas lehet széles (nekem úszástól), a cicik kicsik (genetika). Ez van.
Megnéztem, nincs: triumph, skiny, intimissimi, luigifocenza.
Megnéztem, van: iciripiciri. Nem reklám, én ott EGYET találtam, ami a méretem. Szép is, jó is, drága is, nekem nem is tetszik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!