Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 90 vagy 95 AA melltartót hol...

90 vagy 95 AA melltartót hol találok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyerek osztályon a 11-12 éveseknek való kb olyan méretű, én is onnan veszek mert a 80A is nagy rám.
2020. jún. 9. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az amúgy minek?
2020. jún. 9. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Tapaszt is lehet nélküle használni. En csak átlátszó vagy nagyon fehér ruhák alá szoktam hordani, hogy ne üssön át rajta a a mellbimbóm, ezt leszámítva nincs rá szükség.

1-es voltam

2020. jún. 9. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

skiny.

(igazán felvehetnének valamiféle hirdetőnek, de eskü totál ingyen promotálom őket mindenfele, bele vagyok szeretve, hogy felnőtt nőként felnőtt nőknek való alsóneműt hordhatok, nem csak kiscicásat és pónimintást)

2020. jún. 9. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Imádom a Skiny-t!!!!!!!!!!! Kb. 20-25 éve, mióta Mo.-on van. De eddig talán egy-két bugyim volt tőlük. Melltartóban 90-95 AA NINCS, ez egész biztos. (Osztrákiából, Skiny főhadiszállásról érkező infó.) Kár, hogy nincs Mo.-on képviseletük.

Melltartó helyett majd megint bugyit veszek tőlük. :)

2020. jún. 10. 06:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Szóval. 90-95 AA melltartót keresek, aki nem ért a méretezéshez, az nézzen utána vagy olvasson tovább... :)

Röviden: vannak szörnyű nők :))), akiknek a mellkasa (horribile dictu!) széles. Ezért van a 90-95 cm. Nekem 93 cm, tehát a kettő között van. Ez a MELLKAS átmérője vagy körfogata, na nekem tökmindegy, tudom, hogy hol és hogyan kell mérni. Ez a mell alatti rész.

A MELL átmérője vagy körfogata nekem 102 cm. Ez a mellcsúcson mért rész (magyarán ott, ahol a legnagyobb). Ez nem azt jelenti, hogy nagyok a melleim, hanem azt, hogy kicsik. :) Ezért van az AA jelzés. Figyelem, nem A, hanem AA.

A mérést megfelelő pontokon, ún. szabócentivel (nem colstokkal vagy mérőszalaggal :) ) kell megejteni, kényelmes melltartóban! Mivel melltartót veszünk, ugyi. :)

Miért kell? Mert a magas, vékony nők melle is lóghat szülés után, anyatermészetünk rendelése szerint. :)

Tehát a mellkas lehet széles (nekem úszástól), a cicik kicsik (genetika). Ez van.

2020. jún. 10. 06:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem, nincs: triumph, skiny, intimissimi, luigifocenza.

Megnéztem, van: iciripiciri. Nem reklám, én ott EGYET találtam, ami a méretem. Szép is, jó is, drága is, nekem nem is tetszik. :(

2020. jún. 10. 06:31
 8/8 A kérdező kommentje:
És találtam!! És meg is vettem!! Boldogság van! :)
2020. jún. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!