Pull and Bear öltözőbe miért használnak ilyen sárgás zöld fényt?
Figyelt kérdés
Alapból fehér bőrű vagyok most kicsit barnult de mikor be mentem az öltözőbe ruhát próbálni nézem magam a tükörben hogy csupa undorító zöldes sargának látszik a bőröm.Miért nem használnak normális fényt?2020. jún. 8. 17:25
1/3 anonim válasza:
Sok teóriát hallottam,hogy az öltőzökbe megváltoztassák a fény kontrasztusokat,hogy jobban álljon rajtad a ruha aztán vedd meg persze. Valószínüleg ők is ezt a módszer használják és azért ilyen a fény.
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig még a ruhák is sokkal kopotabbnak látszódnak abba a fényben
2020. jún. 8. 18:30
3/3 anonim válasza:
a pull&bearbe nem tudom ki tervezte a fényt de inkább csúnyábbnak látom magam, volt, hogy azért nem vettem meg ott valamit, konkrétan minden narancsbőrömet, bőrhibámat kiemelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!