Vivienne Westwood? Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Vivienne Westwood gyűrűt,illetve nyakláncot keresek.Mennyibe kerülhet?
Gyűrű:
Nyaklánc:
2010. júl. 31. 00:55
1/14 anonim válasza:
Mult heten tobb linket kuldtem egy masik kerdezonek. Nezz utana.
2/14 anonim válasza:
Én vagyok a másik kérdező :) Csak nem NANA fan vagy?A gyűrűt Vivienne honlapjáról meg tudod rendelni,a nyakláncot ha öngyújtós kell mint ahogy az előző válaszolótól megtudtam eredetiben szinte lehetetlen szerezni.Másolatot tudsz rendelni.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen,Nana fan vagyok.^^ Egyébként nem külföldről szeretném,valahol nállunk nem lehet kapni?
2010. júl. 31. 19:37
5/14 A kérdező kommentje:
Jha,és azt elfelejtettem az előzőbe írni.Nem öngyújtós kellene.^^
2010. júl. 31. 19:38
6/14 anonim válasza:
Nem, nalunk nem lehet kapni, hacsak nem valami hasznaltat.
Itt wan a Britt ebay, nagy valasztek, de kulfoldon.
7/14 anonim válasza:
Szia! 9:18-as vagyok.Nagyon sok ékszerboltot végigjártam és nem igazán lehet kapni Vivienne cuccokat.Egyedül egy ilyen :
fülbevalót tudtam venni 25.000 Ft-ért,a Váci úton.
8/14 A kérdező kommentje:
Értem,hát kár:( Köszönöm a válaszokat^^
2010. aug. 1. 21:05
9/14 PEtisan97 válasza:
ÉS am nem eredeti öngyujtósat honnan lehet rendelni??
10/14 anonim válasza:
Én nem javaslok másolatok és bizsukat amik lekopnak és szétmennek,de persze azt sem hogy rendeld meg 60ezerért az eredetit(és még sehol a postaköltség).
Szeptember elején megyek ékszerészhez csináltatni.E-mailben már több árajánlatot is kértem,a legjobb 15.000 körül volt,ők 1000Ft/gramm áron dolgoznak ezüstből és 15 grammra becsülték a képek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!