Mit gondoltok arról aki csak tiszta rózsaszin cuccokba jar?
Na szal h a kedvenc szine és sok ruhája csak rózsaszin...mit gondoltok egy ilyen lányról ha megláttok h tiszta rózsaszinba van????
Bocsi ha valamit nem ugy irtam..
"Ez a lány biz rózsaszín cuccokban van."
Ennyi a véleményem
Nekem is van 1 ilyen ismerősöm.Ő nem tiszta rózsaszínbe jár,de mindig(és tényleg mindig van rajta rózsaszín).Sál,sapka,póló,cipő,fülbevaló,nyaklánc,öv vagy valami de mindig van rajta.És jégszőke a haja:)A legtöbb ember mint ti is írtátok azt mondja rá hogy qrva,ribanc.Pedig nem.Nemzeti rock koncertre jár,tudja nyelni a sört,nagyon aranyos,közvetlen,van barátja,és diplomája is.Szóval attól hogy valaki szereti a rózsaszínt,attól még nem plázap***a.Ez most olyan hogyha valaki kékbe van(cipő,nadrág,póló,kiegészítők)akkor arra is azt mondjátok hogy ribanc?A rózsaszín is ugyan olyan szín mint a többi,nem értem miért kell ennyire túl reagálni.Persze vannak kivételek,van aki tényleg egy plázacica,de ennyire ne általánosítsunk!
Bocs hogy hosszú lett.
Ja igazad van...de én is ugy gondoltam h nem minden rózsaszin csak minden nap más fajta rózsaszin ruhákba jár...
pl
télen rózsaszin sapka(divatos),rózsaszin sál,és kesztyü....
vagy pl egy szép rózsasin felsö egy rózsaszin cipövel+táska(rózsaszin)
De viszont és se szeretem minden rózsaszint mint szinbe..mert sok árnyalata van...=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!