Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet rózsafüzért venni?

Hol lehet rózsafüzért venni?

Figyelt kérdés

Mamámnak van de nem nyakláncnak való, próbáltam, de nem fér rá a fejemre.

Olvastam itt a gyakorikérdéseken hogy vallásos boltba, de nem hiszem hogy az ilyen divatmajmok vallásos boltokba járkálnak. Szal hol lehet venni?

2010. júl. 30. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:

H&M,Bershka,C&A,Pimkie,Tally Weijl,New Yorker...

ezek jutottek eszembe hirtelen :)

2010. júl. 30. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Öhm... kegytárgybolt a neve annak a boltnak.

És... nyakláncként akarod hordani, vagy a fejedre? Mert a mi itthon lévő összes rózsafüzér átmegy a fejemen. Alsóban én is nyakláncnak néztem...

2010. júl. 30. 22:03
 3/10 A kérdező kommentje:
nyakláncnak akarom hordani igen. szerintem jól néz ki. nem vagyok vallásos!
2010. júl. 30. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

ha nem vagy vallásos akkor ne hordd mert körberöhögnek az emberek. ez nem menő hanem szánalmas.

neten lehet rendelni millió helyen ha esetleg boltba nem találnál. google.

2010. júl. 30. 23:04
 5/10 anonim válasza:
34%
egyáltalán nem szánalmas jól nézki és kész :D
2010. júl. 30. 23:24
 6/10 A kérdező kommentje:
mi a fa**nak írtok hogyha nem a kérdésemre válaszoltok? azért mert nem hiszek az istenben meg ilyen fa**ságokban kur*va gáz vagyok mi? inkább ti vagytok gázok hogy hisztek abban hogy valaki fentről irányít :DDD wáá még leírni is röhejes....
2010. júl. 31. 01:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Oh,gyönyörű válasz:) Nem vagyok vallásos,de te milyen jogin nevetsz ki valakit mert vallásos?Azért írtuk,hogy ne hordd mert azt sem tudod,hogy mit jelent csak azért akarod felvenni mert úúúbazzegdejóóólnézkitöktrendiii:) A rózsafüzér az imádság egyik közkedvelt eszköze.Ha odamegy valaki,hogy Jé,te vallásos vagy?-al azt mondod neki Á,nem csak tök trendi...Nem érzed milyen szánalmas?:( Pózer.
2010. júl. 31. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
*jogon
2010. júl. 31. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A kérdésedre válaszolva: a vaterán sokfélét lehet kapni, akár újonnan is. Próbáld meg ott.

Azonkívül 2 dolgot szeretnék mondani.

1. Ha ennyire keresztényellenes vagy, akkor inkább szerintem se hordjál rózsafüzért, főleg hogy fogalmad sincs, miről szól ez az egész. Ha fel akarsz vágni valamivel, hát ne ezzel tedd, másnak a vallásából, az életfelfogásából ne űzz divatot. Ez valóban szánalmas.

2. Légy szíves ne flegmázd mások vallását, ez ugyanis pofátlanság. Nem is értem ezek után hogy akarhatsz magadnak rózsafüzért.

2011. jan. 10. 22:25
 10/10 Moonwalker válasza:

Most nem azért ......,de miért menne oda hozzà az utcán egy vadidegen ,hogy megkérdezze tőle :Vallásos vagy-e?

Csak azért nem fog senki odamenni hozzá megkérdezni az utcán ,mert rózsafüzér van a nyakában.

Szerintem ha nem vagy teista,akkor is hordhatod .

2022. márc. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!