Hol lehet rózsafüzért venni?
Mamámnak van de nem nyakláncnak való, próbáltam, de nem fér rá a fejemre.
Olvastam itt a gyakorikérdéseken hogy vallásos boltba, de nem hiszem hogy az ilyen divatmajmok vallásos boltokba járkálnak. Szal hol lehet venni?
H&M,Bershka,C&A,Pimkie,Tally Weijl,New Yorker...
ezek jutottek eszembe hirtelen :)
Öhm... kegytárgybolt a neve annak a boltnak.
És... nyakláncként akarod hordani, vagy a fejedre? Mert a mi itthon lévő összes rózsafüzér átmegy a fejemen. Alsóban én is nyakláncnak néztem...
ha nem vagy vallásos akkor ne hordd mert körberöhögnek az emberek. ez nem menő hanem szánalmas.
neten lehet rendelni millió helyen ha esetleg boltba nem találnál. google.
Kedves Kérdező!
A kérdésedre válaszolva: a vaterán sokfélét lehet kapni, akár újonnan is. Próbáld meg ott.
Azonkívül 2 dolgot szeretnék mondani.
1. Ha ennyire keresztényellenes vagy, akkor inkább szerintem se hordjál rózsafüzért, főleg hogy fogalmad sincs, miről szól ez az egész. Ha fel akarsz vágni valamivel, hát ne ezzel tedd, másnak a vallásából, az életfelfogásából ne űzz divatot. Ez valóban szánalmas.
2. Légy szíves ne flegmázd mások vallását, ez ugyanis pofátlanság. Nem is értem ezek után hogy akarhatsz magadnak rózsafüzért.
Most nem azért ......,de miért menne oda hozzà az utcán egy vadidegen ,hogy megkérdezze tőle :Vallásos vagy-e?
Csak azért nem fog senki odamenni hozzá megkérdezni az utcán ,mert rózsafüzér van a nyakában.
Szerintem ha nem vagy teista,akkor is hordhatod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!