Fiúk ti szoktatok fehérneműt (boxer, fecske) felvenni fürdő short (rövid nadrág) alá?
Figyelt kérdés
Mondjuk mikor tóban vagy mikor strandon vagytok. Hálós ezeknek a nadrágoknak a belseje. Ha igen akkor milyet? Légyszi kort is írjatok.
19/f
2020. jún. 3. 00:50
1/13 anonim válasza:
Nem, mivel nem járok ilyen helyekre. Nadrág nélkül szoktam lenni.
2/13 anonim válasza:
A barátom nem szokott felvenni fürdőnadrág alá semmit.
Ő 25.
3/13 anonim válasza:
Short alá nem veszek semmit, amúgy meg fecskében strandolok.
5/13 anonim válasza:
Háló nélkülibe sem szoktam. Ha vizes alsót hordok nekem kidörzsöli a combom.
6/13 anonim válasza:
Amiben van háló, ahhoz nem. Régen vettem, de csak mert úgy láttam, az a divat. De amúgy meg legtöbbször én is fecskét hordok strandra :D 22
7/13 anonim válasza:
Eszembe nem jutott még! Miért kellene? A háló gyakorlatilag az alsó. Minek vennék fel még egy réteg ruhát? Hogy az is csurom víz legyen? Teljesen értelmetlen. Nem is hallottam még ilyenről, hogy valaki így csinálná. Zokni sincs rajtam mikor bemegyek a Balatonba.
8/13 anonim válasza:
Még vajon mit kéne felvennem magamra a strandon csak mert férfi vagyok??!
Jó hogy nem joggingbe mész be abba a szerencsétlen vízbe.
Amúgy én fecske fazonút hordok, az alá meg szerencsére nem fér el a rövidnadrág.
9/13 anonim válasza:
Ha hálós a belseje, ahhoz felesleges. És kényelmetlen is úgy.
10/13 anonim válasza:
Én nem szoktam. Viszont, miért kéne alá föl venni alsó gatyát? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!