Kinek mi a véleménye a haspólókról?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 évben elkezdtem kellemetlenül érezni magam, ha rövidnadrágban vagy spagetti pántos pólóban vagyok. Úgy érzem, hogy közönséges vagyok/kamasznak nézek ki. Nem akarom, hogy elítéljenek az emberek egy crop top miatt, de jól állnak, és most van lehetőségem lenge ruhákat hordani, 10 év múlva már nem fogok úgy kinézni, mint most.
Mit gondoltok az olyan lányokról, akiknek az utcán kivillan a hasuk?
21/L
2020. máj. 25. 21:39
11/12 anonim válasza:
Ha megvan hozzá az alakod akkor hordd nyugodtan. Nekem is volt ennyi idősen, de így 27 évesen, habár az alakom megvan még hozzá, már nem tudok azonosulni ezekkel a ruhadarabokkal.
12/12 Dorci1999 válasza:
Én nem hordanék olyat, de sok csajszin jól áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!