Futásnál ilyen fazonú felsőnél ciki, ha kicsit kilátszik oldalt a sportmelltartó?
2020. máj. 25. 06:29
1/8 anonim válasza:
Nem ciki. Nem divatbemutatón vagy, hanem sportolsz. A ruháid ilyenkor funkcionálisak kell legyenek, nem pedig csinosak.
2/8 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én van, hogy sportmelltartóra nem veszek fel felsőt, ha olyan meleg van.
3/8 anonim válasza:
Igen ciki.
A sima melltartó is az ha kilátszik a ruha alól, ez mennyiben más..?
Ne izom pólót vegyél hanem ujjast inkább.
F/43
4/8 anonim válasza:
Dehogy ciki. Nekem is mindig kilátszik ilyen trikóban. Én jól passzoló színű sportmelltartót szoktam alávenni, és akkor kifejezetten jól néz ki. Ehhez a szürkéhez például minden szín megy, de valami élénkebbel nagyon jól tud kinézni.
6/8 anonim válasza:
Nem ciki szerintem sem.
Monjuk én szívesebben futok inkább tornadresszben, mert az nem mozog össze vissza rajtam.
7/8 anonim válasza:
Ezek a kérdések komolyan...miért lenne ciki???
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.
Futáshoz mindig azt veszem fel, ami tiszta, néha elég bohócosan nézek ki, de nem divatbemutatóra megyek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!