Rendeltél Aliexpress oldalról,sokára kaotad meg a csonagot?
Én is sokat rendeltem már. Ruhát is. Főleg alsóneműket és fürdőruhát. Azzal nekem nem volt gondom. Az értékeléseket érdemes elolvasni. És ha az értékelők tesznek fel képet, az sokkal mérvadóbb, hogy mit is kapsz mint az eladó marketing-képei.
Szállításnál ha van rá lehetőség, érdemes ajánlott küldeményként kérni, még ha fizetni is kell rá pluszban. Akkor 2-3 hét alatt itt a cucc. Sima küldeményként 1-2 hónap. De az utóbbi kb egy évben több olyan csomagom is volt, amit 8 hónap(!) után kaptam meg. Olyan is volt, amit soha. Ekkor vissza lehet kérni a pénzt.
Szóval régebben valahogy gördülékenyebb volt a szállítás. Mostanában csak akkor rendelek Aliról, ha nagyon muszáj. A cumók 90% Kínából jön. Van néhány eladó, akinek van európai raktára is, de ez ritka. Jártam már úgy is, hogy egy kb 700Ft-os bugyit vámeljárás alá vontak. Ki kellett tölteni egy pár oldalas dokumentumot, szkennelvel elküldeni a magyar postának és csak utána engedték tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!