Nike márkánál milyen a méretezés?
Mennyire lehet adni a megadott méretezésre? Illetve egységesek a Nike-nál?
Adidasból van egy L-es felsőm, ami pont jó. Nemrégen rendeltem egy M-es felsőt, hát szinte kétszer beleférek, így elajándékoztam. Szerintem ebből, nemhogy az S-es, de inkább az XS-es lenne jó rám. Szóval Adidasnál rémálom a méretezés.
Pumából ami van 4-5 termékem mindegyik M-es, és jók is, szóval egységesnek tűnik, vagy csak szerencsém volt eddig.
Dieselből ha bő fazonú, akkor S-es jó, ha slim típus, akkor L-eset rendelek.
Szóval Nike-nál mi a helyzet? Lehet adni a méretre(mint Puma vagy Diesel esetében)? Vagy teljesen típus függő, mint az Adidasnál?
Nincs feltüntetve mérettáblázat. De látod, hiába van Adidasom, ha típusonként változtatják a méretezést. Nem értem vele semmit.
Összesen egy Nike széldzsekim van, az jó méretre: ezek vannak beleírva: S, 173, 44/48
Ami van akciósan az oldalon, az pont S-es. Csak nem tudom Nike-nél mennyire egységes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!