Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike márkánál milyen a méretezés?

Nike márkánál milyen a méretezés?

Figyelt kérdés

Mennyire lehet adni a megadott méretezésre? Illetve egységesek a Nike-nál?

Adidasból van egy L-es felsőm, ami pont jó. Nemrégen rendeltem egy M-es felsőt, hát szinte kétszer beleférek, így elajándékoztam. Szerintem ebből, nemhogy az S-es, de inkább az XS-es lenne jó rám. Szóval Adidasnál rémálom a méretezés.

Pumából ami van 4-5 termékem mindegyik M-es, és jók is, szóval egységesnek tűnik, vagy csak szerencsém volt eddig.

Dieselből ha bő fazonú, akkor S-es jó, ha slim típus, akkor L-eset rendelek.

Szóval Nike-nál mi a helyzet? Lehet adni a méretre(mint Puma vagy Diesel esetében)? Vagy teljesen típus függő, mint az Adidasnál?

2020. máj. 24. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ha elmész olyan boltba ahol árulnak Nike holmikat és próbálsz fel belőlük. De biztos vagyok benne hogy ha online szeretnél rendelni, van az oldalon a méretezésről pontos meghatározás centikben. Mérd le magad, és azt vesd össze a ruhaméretekkel, az a legbiztosabb.
2020. máj. 24. 10:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs feltüntetve mérettáblázat. De látod, hiába van Adidasom, ha típusonként változtatják a méretezést. Nem értem vele semmit.

Összesen egy Nike széldzsekim van, az jó méretre: ezek vannak beleírva: S, 173, 44/48

Ami van akciósan az oldalon, az pont S-es. Csak nem tudom Nike-nél mennyire egységes.

2020. máj. 24. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudod kilogikázi így akkor. Az viszont nagyon meglep hogy nincsen feltültetve mérettáblázat egy ilyen neves cégél, könyörgöm még az ebayen is van...Akkor vagy zsákbamacskázol, vagy meglátogatsz egy Nike üzletet.
2020. máj. 24. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nalam a sportmelltartokbol, felsoreszekbol egysegesen S kell (de minden markanal igy tapasztaltam). Leggingsszel vagyok bajban, mert ott meg fuggo, egy vastagabb anyagu eseten mar inkabb eggyel nagyobb meret kell a megszokottol, de ugyanugy neznem kell, hogy normal vagy magasitott dereka van-e...
2020. máj. 25. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Adidas pólóból L-es méret tökéletes, míg a Nike pólóból az L-es majdnem kicsi.
2020. máj. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!