Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes ilyen műbőr kabátot...

Érdemes ilyen műbőr kabátot venni, meddig bírná?

Figyelt kérdés

[link]

Van valakinek hasonló? Szaga az milyen neki? Nincsen műbőröm, ezért nem tudom.

Köszönöm!

2020. máj. 23. 17:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve meleg időben nem izzad bele jobban az ember, mint a valódi bőrbe?
2020. máj. 23. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát pont ilyenem nincs, de van műbőröm. Az enyém mosógépben mosható kímélő programon. Szóval könnyen tisztán tartható. Első használat előtt én nem mostam ki, szóval nem büdös vagy ilyesmi, nincs műanyag szaga, gondolom ettől félsz :)

Érdekes módon az első 1-2 mosáskor volt kicsit jellegzetes műanyag szaga a mosóvíznek, ami kijött a gépből, de ezt a szagot hordáskor nem lehetett érezni.

Tartósság: most erre mit írjak, 11 ezer Ft-ért, ha 2 évet bír és veszel újat, már akkor megérte. Most van ilyen olcsóbb műbőrből nekem 3 féle, 1 évesek, újszerű mindegyik, semmi bajuk. Illetve van egy régebbi Diesel műbőröm, azt kb. 15 éve vettem, de akkor került 50 ezer Ft-ba. Annak azóta sincs semmi baja, persze azért az más kategória. Sokan idiótának néztek, hogy ennyi pénzért műbőrt venni...nem vagyok normális. Jobb a szabása, az anyagminőség, nem jön szét a varrása...stb...Sokkal tartósabb, mint egy gagyi bőr. Persze a Diesel nem egy ismert márka, főleg Magyarországon az árazása miatt, nade ez minőség.

2020. máj. 24. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlóm van. Szaga nincs. Van bélése, ezért hidegebb időben simán fel lehet venni és jól véd a hideg & szél ellen. Két éve vettem és most kezdenek kijönni az első kopások...

Az, h beleizzadsz-e attól függ, h milyen időben veszed fel és mi van még rajtad.

Én nagyon szeretem a dzsekimet ^^

F

2020. máj. 26. 05:14
 4/5 A kérdező kommentje:
👍
2020. máj. 26. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a nemtom milyen 2 ev utan kezdett el lemálni a felsoreteg es onnantol kuka. csak tavasz-osz hordtam, szoval 1 evet hordtam kb nekem nem erte meg amugy meg nyilvan beleizzados mivel muanyag

Nem tud szellozni

2020. jún. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!