Csajok! Ti párban hordjatok a fehérneműket? Mikor, milyen fehérneműt hordtok? (Ez alatt értek alsók: tanga, francia, csipkes stb. Felső: csipke, alakja stb.)
Ha találok melltartóhoz illó tangát vagy fordítva, akkor többnyire ezeket együtt szoktam hordani, de a sima fekete melltartómhoz nem csipkés, szintén fekete tangákat hordok.
A nem szexibb, azaz sima egyszerű melltartóimból sok szín van (fekete, kék, fehér, testszínű, rózsaszín, szürke, barna, zöld, piros) mindig ezekhez színben és stílusban illó alsóneműt veszek fel.
Remélem jól értelmeztem a kérdést :D
A melltartóim mind totálisan egyformák fazonra és anyagra, (sima, merevítős, pushup nélküli) a bugyijaim meg teljesen összevisszák, vannak tangáim, meg alváshoz nagyibugyi.
A melltartóim feketék vagy fehérek, a bugyik mindenféle színben előfordulnak.
Egyik sem csipkés. Nem szeretem a csipkét, az olcsó csipkecuccok kényelmetlenek, a minőségi csipkés cuccok meg messze túl drágák egy diáknak. A hétköznapi fehérneműimet a kutya nem látja. Van egy garnitúra szex-alsónemű szettem, de az jelenleg 9 hónapja aszalódik a fiókban, mert K*va béna vagyok pasik felszedésében.
Pólóhoz választok melltartót, bugyit meg általában a legfelső veszem elő a fiókból. Egy darab együttesem van összesen, de abból a bugyi nem mindennapra való. Nem pazarlom ilyen apróságokra az időt, mint az összeillő fehérneműk hordása.
21/L
Melltartóból csak 3 db van (1 testszínű egyszerű anyagból és 1 fehér meg 1 fekete), de csak ritkán hordom őket, ha nagyon áttetsző a ruha/felső, "tartani" úgysincs mit.
Alsókból viszont van mindenféles anyagú, fazonú, színű. Nyílván, ha épp van rajtam melltartó akkor próbálok hozzá illő alsót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!