Mi a különbség: tights, tight fit, leggins?
Főleg, de nem kizártan sportöltözetről van szó.
21/F
A sportüzletben láttam különböző nadrágszerűségeket, és mindegyik vagy a tights, tight fit, vagy leggings kifejezést használta.
Melyik az, amelyiket rendes nadrág alá szoktak felvenni (mint a jégeralsót), és melyik az amelyiket nadrág helyett szoktak felvenni?
Azt amelyiket nadrág helyett lehet felvenni, lehet az utcán is hordani, vagy az utcán csak sportoláshoz lehet hordani? Vagy feltételhez kötött: olyat is hallottam, hogy lehet hordani az utcán, de ha látszik a fenékvonal, akkor melegnek fognak nézni, különben nem.
(Semmi bajom nincs a melegekkel, de én nem vagyok az, és nem szeretném, hogy annak nézzenek, viszont ezek a nadrágok elég kényelmesek.)
Harisnyanadrág
Szűk szabású
Cicanadrág
Már megint egy rettegő!
Nekem szinte az egész sheggem kilátszik amikor futóbadrág van rajtam, bringázni szoktam benne meg a környező utcákban a kutyáimat sétáltatni.
Azért viselem mert NEKEM tetszik és kényelmes, nem foglalkozok az idegenek véleményével.
Eszembe sem jut ez a most divatos sztereotipia ami a most fiatal generációt jellemzi, hogy centiméterek döntsék el egy ember nemi identitását.
Ez a rettegés már beteges.
Ha melegnek néznek akkor mi van? Fog történni valami?
Este velem fog foglalkozni az rtl? Vagy a fókusz?
Nem rettegek semmitől, de nyilván nem szeretnék felvenni alsónadrágot nadrág fölé. Nem azért, mert mások mit gondolnak, hanem, mert nem arra van kitalálva; nem szeretném, ha mindenki megbámulna az utcán, mert szokatlanul öltözködök.
Eddig sem hordtam egyiket sem, és a kérdést nem azért tettem fel, mert fel szeretném venni bármelyiket is (azt sem mondom, hogy nem szeretném, még nem döntöttem el), hanem nehézségem van megkülönböztetni a három ruhadarabot, melyik mire való. Tehát a kérdésem az lenne, hogy melyiket hova szokták felvenni (sporthoz/utcára/otthon) és ami az eredeti kérdésben nem volt benne, hogyan lehet ezeket a ruhadarabokat megkülönböztetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!