Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintettek?(A kérdésed túl...

Szerintettek?(A kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Egy régebbi osztálytársam elég duci volt.Tehát alma alakja volt,de ő még ígyis mert pl. haspólóba járni vagy instára bikinis képet felrakni.A legtöbb osztálytársam csak közönségesnek gondolta.Én szimplán irigylem a magabiztosságát.Nektek mi a véleményetek?
2020. máj. 21. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne közönséges?

Szerintem menő ha valaki fel meri vállalni magát duciként. Bezzeg ha egy vékony lány csinálja ezt, az nem közönséges, hanem giga mega like-ot érdemel.

És nem megkeseredett túlsúlyosként írom ezt, hanem 52 kilóval.

2020. máj. 21. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
26%

Ízléstelen és gusztustalan véleményem szerint. Csak lejáratja magát, nem tud alakjához mérten öltözködni. P..csagatyát a narancsbőrös nagy s..ggére miért nem húzott,ha már a hájas hasát kitette?

Ha olyan ruhákat akar hordani, mint a vékony társai, akkor fogyjon le. Meg kellene tanulni öltözködni ízlésesen, ami passzol az alakjához.

A hibákat meg nem kéne mutogatni, senki nem kíváncsi rá.

2020. máj. 21. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem az előttem lévő hozzászólások által minden ott van.

Érdekes dolog ez, amit írtál, mindig is lesznek olyanok, akik abba az irányba húznak, hogy azt gondolják, "közönséges" az ilyen, "nem kéne mutogatni", míg a másik oldal, aki becsülni, értekelni fogja azt, ha más felvállalja önmagát (legyen az a testi adottsága, nemi hozzátartozása, hibái és hasonlók).

Ez szerintem felfogás, szemléletmód kérdése, ki hogyan gondolkozik.

Az én meglátásom, hogy becsülöm, ha valaki felvállalja, ha más, például a saját neméhez vonzódik, de ne előttem nyalják-falják egymást, az már kezdi a közönséges határát súrolni. A kérdésed esetében azt gondolom, sosem lehet tudni, mi áll a háttérben, ha valaki molett, lehet betegség is, de akár egészségtelen táplálkozás. Jó az, ha ő elfogadja és felvállalja önmagát a plusz kilóival együtt is, de ebben számomra ott a határ, hogy öltözködés szempontjából vegye figyelembe, hogy milyen is a testalkata. Tegyük fel, ha hasra hízott, akkor a haspóló tényleg nem a legjobb választás. Ettől függetlenül tök jó, ha ő magát elfogadja, felvállalja, de benne van, hogy az ilyen ruhadarab nem az ő stílusa, nem illik hozzá, nem felel meg annak a társadalmi normáknak, ami az emberekben van (mint pl. télen nem járkálsz bikiniben, nyáron nem veszel télikabátot) = ebből következik, hogy ez másnak is szemet szúr és közönségesnek tartják.

2020. máj. 21. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem összességében pozitív.

Alapszabály: bármit láttat az ember öltözéke, biztos, hogy lesz, akinek nem tetszik. Akkor is, ha az átlagízlés szerint szuper jó teste van. Ekkor ugye heves reakciót lehet kiváltani azokból, akik a husi lányon inkább csak legyintenek, a szupermodelltől viszont már fenyegetve érzik magukat, irigyek.

Amúgy ha nem is a teste, de az önbizalma miatt valószínűleg jó páran irigyek a duci osztálytársadra is.

Amúgy meg valószínűleg vannak, akiknek tetszik. Sokan azt hiszik, hogy mindenkinek minden tekintetben átlagízlése van. Kamasz éveimben elég alacsony derekú nadrágok voltak divatban, és sok lánynak szabadon volt a dereka. Sokan fennhangon hurrogtak, hogy egy-egy ducibb lány hogy merészeli láttatni a hájhurkáit, én meg csak arra tudtam gondolni: a fenébe is, nekem tökre bejön, amikor szabadon mozog ott az a kis husi!

2020. máj. 22. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Igénytelen magára, és megbotránkoztató a közösség számára. Ő ezt élvezi, azaz ha irritálóságával csikarhat ki reakciókat az emberekből. Mert nem érdekli, hogy negatív, mert akkor az csak bunkó. És ezzel elintézi. Neki van igaza, gondolja ő. És ezzel építi a magabiztisságát folyamatosan megerősíti magát. Begyűjt pár embert, és őket is irányítja, és velük is építteti magát. Tipikus kolerikis személyiségű.
2020. máj. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!