Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az anyajegyek hogy lehetne...

Nemtom02848 kérdése:

Az anyajegyek hogy lehetne otthoni módszerrel eltüntetni? Kérlek írjátok le bármi is legyen az DE CSAK OTHONI MÓDSZERREL

Figyelt kérdés

#anyajegy #Othoni módszer
2020. máj. 20. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet otthoni módszerrel. Hacsak nem akarsz bőrrákot kapni..
2020. máj. 20. 19:53
 2/8 anonim válasza:
100%
Tényleg nem lehet ...Én kiskoromban voltam olyan buta,h lekapartam valahogy egyet,nagyon fájt és be is gyulladt ...😔
2020. máj. 20. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

kell hozzá egy éles tárgy, és máris kész a bőrrák. kényelmes és egyszerű módszer, eltünteti minden szépséghibádért való aggódást.

várd meg hogy kinyissanak a magánrendelők (vagy már ki vannak? külföldön vagyok nem figyelem napi szinten), menj el egybe, és vetesd le. egy rövid kis művelet, helyi érzéstelenítéssel, aztán attól függ mekkora volt, még egy felülviszgálat és varratszedés, aztán mehetsz isten hírével.

2020. máj. 20. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elfeded alapozóval.

Eltávolítani eszedbe ne jusson házilag!

2020. máj. 20. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hazilag ne allj neki "muteni", ezt hagy meg a szakembereknek. Alapozo, korrektor stb segithet, ha nagyon zavaro helyen van akkor viszont keress fel egy borgyogyaszt.
2020. máj. 20. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülye embereket komolyan. Jézusom. Ez hogy fordult meg abban az okos fejedben?
2020. máj. 21. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Érdekelne, miért csak otthoni módszert keresel? Mi az oka, hogy nem kívánsz szakorvoshoz menni?

[link]

2020. máj. 25. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Mostanában mindenki melanomát akar, hogy otthon akar bűvészkedni az anyajegyeivel?
2020. máj. 30. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!