Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ruhabolt ajánlás!?

Ruhabolt ajánlás!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel úgy nézki talán mégis lesz nyarunk,úgy gondoltam beújítanék új ruhákkal. Sok netes rendelős oldalt dob fel a net, de ezek nem tudom mennyire megbízhatóak és milyen minőségűek aruhák. A basic ruhaboltok, mint a Zara, Berskha megvannak, de gondoltam hátha van valami kincset érő üzlet, boltocska:) Tehát van valammi bevált, ár érték arányban is megfelelő online vagy akkár személyesen felpróbálós megvevős ruhabolt amit szerettek? :) Köszönöm a tippeket.

2020. máj. 20. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte csak a new yorkerben szoktam vásárolni, szeretem azokat a ruhákat. Nem olcsó és nem drága szerintem. Ilyen közép. De nem tudom mennyit szánsz rá.
2020. máj. 20. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. A New Yorker egy nagyon jó kis bolt. A legtöbb ruhám nekem is onnan van
2020. máj. 20. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
New Yorker az egy kínai fos bolt pofátlan árazásal.
2020. máj. 21. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A H&M nekem bagyon bavált, szinte csak ott szoktam vásárolni. A rendelő oldala viszont nem túl megbízható, tehát ott csak felpróbálással vegyél ruhát szerintem
2020. máj. 21. 20:51
 5/6 Lena7 ***** válasza:
100%

A new yorker-t nem ajánlom ,nem a legjobb minőségű ruhák vannak ott ,pár mosás után elkezd bolyhosodni/elvékonyodni az anyag ,szóval ha hosszabb távra szeretnél venni magadnak ruhát ,akkor ne innen vásárólj ,ha pedig csak 1 nyárra ,akkor okés.

(Nem mondom azt ,hogy rossz bolt a new yorker ,mert tényleg vannak ott jó cuccok ,és az árak sem olyan magasak ,viszont SZERINTEM nem olyan jó minőségű ruhákat árulnak)

A H&M viszont ilyen szempontból sokkal jobb.A ruhák sokkal tovább bírják ,viszont nem mindig találok ott olyan darabokat ,amik tetszenek nekem 🤷‍♀️

Én még a Sinsay-ben szoktam néha vásárólni. Általában jól kinéző ruhák vannak ott ,viszont sajnos nem mindegyiknek jó az anyaga. (Pl vettem 1 pulcsit ,és még csak 1x volt kimosva ,de már elkezdett bolyhosodni)

Viszont a hosszú újjú/rövid újjú pólók sokkal tovább bírják. Semelyik sem bolyhosodott ki és az anyag sem kezdett el vékonyodni

Mindenesetre sok sikert a vásárláshoz :)

2020. máj. 22. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Orsay és H&M megfizethető és ár/érték arányban korrekt. Ha lehetőséged van, akkor menj a Primarkba. A minőség vitatható, de jók az árak és nagy a választék.
2020. máj. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!