Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit hordjak itthon ami csinos,...

Mit hordjak itthon ami csinos, akár kicsit sexy, de kényelmes?

Figyelt kérdés
Pszichológusom ajánlotta, hogy vegyek itthonra is csinosan ruhákat, mert segítene az önbizalmamon, de úgy sajnálok erre kiadni, viszont ezekben a kinyúlt pólók baj valóban slamposnak érzem magam://
2020. máj. 18. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Ez egyébként jó tipp a pszichológusodtól :)

Általában ami feszül rajtunk az jobban áll. Egy spagettipántos trikó, egy leggings nem nagy beruházás, és szebbnek érezzük magunkat benne, mint egy bő póló+melegítőnaci kombóba.

Ugyanígy azt ajánlom, hogy mondjuk neglizsét hordj pizsiként. Nem kényelmetlen, sőt, most hogy itt a meleg, legalább nem is lesz meleged. És persze kétségtelenül szexi.

Ha pedig picit jobban fázol akkor a szatén köntös is jó választás lehet, én nyáron szoktam hordani, télen pedig a meleg-puhi fürdőköpenyt.

Ezen kívül vannak szatén pizsama szettek, azok is tök jól tudnak mutatni.

Amit még fontos csinálni: fésülködj meg, és tedd rendbe a hajad. A kócos konty is jó, ha esztétikusan néz ki, de ha random felkötöd a hajad és olyan kis bütyök lesz mint Mulánnak, nem biztos szépnek fogod érezni.

A felsoroltak közül szerintem mindegyik kényelmes. És egyik se drága mulatság (mondjuk a köntöst például ne szexshopba vedd meg, hanem pl Pepcoba, Tescoba stb.).

2020. máj. 18. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
En ugy vagyok, mint edzesen, sportmelltarto-cicanadrag komboban.
2020. máj. 18. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
14%

Felül karcsúsított póló, alul rövid nadrág harival.

Ez így szerintem roppant szexi férfi szemmel.

F

2020. máj. 18. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) főleg #1 :) én mondjuk ezekhez eléggé daginak érzem magam, de majd dolgozok rajta:D
2020. máj. 18. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Leggings és trikó? Vegyél esetleg otthoni papucsnak kicsit utcaibbat. Én vettem egy tök király strasszosat :D Egy feszülősebb felsővel csajos lesz.
2020. máj. 19. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

#4:

Nem számít, hogy van-e súlyfelesleged. A lényeg, hogy csinosan és komfortosan érezd magad. Még ha picit látszik is 1-1 hurkád (bár ülve eleve mindenkinek látszik) a feszülős trikóban, akkor is esztétikusabban érzed magad benne, mint egy bő pólóban.

2020. máj. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!