Az Egri Hádába a ruhák ki vannak mosva, vagy úgy vannak, ahogy az ember előtte hordta? 23/F
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 09:09
11/21 anonim válasza:
Ez most komoly??
Alsóneműt is van pofájuk árulni?
Hisz azt egy boltban sosem vesznek vissza pont a higiénia miatt.
Ez tényleg mocsok és fertő, ezeket ki kéne bhaszni az országból.
12/21 A kérdező kommentje:
Melltartót árulnak. Zoknit még sajnos nem találtam. Pedig titokzoknit vennék. Sajnos azt nem tudom, hogy árulnak-e.
2020. máj. 13. 13:15
13/21 anonim válasza:
És azt felvennéd más után?
Nem hinném, hogy zoknira sem lenne a magyarnak pénze...
14/21 A kérdező kommentje:
Ez nem a pénzről szól. Lenne rá pénzem természetesen. De engem érdekelne a Hádából vásárolt ruha hordása. Főleg titokzokni.
2020. máj. 14. 11:07
16/21 anonim válasza:
Gondolom meg se fordult a fejedben, hogy egyből kimosod miután megvetted... :D És akkor talán tökmindegy, hogy előtte kimosták-e...
17/21 anonim válasza:
Jesszus!
Idegen után aztán moshatnám akkor sem venném fel!
Amúgy igényesség dolga, ha te beéred egy olyan darabbal amiből “fillérekél” tudsz venni újat akkor élvezkedj benne nyugodtan.
18/21 anonim válasza:
Nem tudom a pontos választ a kérdésedre, de én azt javaslom, hogy fehérneműt (bugyi, zokni, melltartó) sose vegyél használtan. Nem tudhatod, hogy ki milyen betegséggel (bőr, nemi,...) hordta.
Ráadásul a Háda nem is olyan olcsó! Bármely kínaiban jobb áron tudsz új fehérneműt venni, mint a Hádában.
19/21 A kérdező kommentje:
Háda nem olcsó? Mennyibe kerülhet 1 sima melltartó?
2020. máj. 28. 09:15
20/21 anonim válasza:
19/19 Én a Bp-i Háda árakat ismerem, és ott a bugyi, zokni, harisnya olyan áron van, amennyiért a kínaiban újat vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!