De érdekes ha nők/Lányok akarnak hordani, férfi ruhát, vagy vásárolni szeretnék férfi részlegről, akkor minden hozzászóló pozitívan válaszol, hogy persze jól áll, fel veheted, vedd meg nyugodtan senki sem tudja hogy férfi..... Bla bla bla... De ha egy férfi akar női stílusú vagy szabású ruhát fel venni, mindjárt jönnek a köcsög hozzá szólás ok, ez komolyan mondom hihetetlen, el vannak itt sokan varázsolva, ha egy nőnek a férfi ruha kényelmes akkor hordja, ha egy férfinek egy női stílusú ruha jön be akkor had hordja már ő is azt, ami neki kényelmes!!!
2020. máj. 12. 18:17
13/28 anonim válasza:
Jól látod 12-es, ez egy beteg világ!
Részrehajlás,diszkrimináció és elnyomás a férfiakkal szemben.
De! Ha egy pitcsa vesz fel férfi ruhát akkor minden oké mindkét nem reszéről,ha te lemered homokórázni akkor te vagy a szemét akit jelenteni kell és a szintén részrehajló moderátorok letíltanak.
Én mindenesetre ezt az elhajlott mérlegnyelvet visszahajtom.
2020. máj. 12. 19:51
14/28 anonim válasza:
Szóval azért lett kitörölve a válaszom, mert leírtam, hogy számomra meleg az a srác, aki tangát hord? Komolyan, akkor minek tesztek fel ilyen aberált kérdést?
Nőként én se hordok férfi ruhát! Egy hetero férfi se vesz fel női ruhát. Pont.
2020. máj. 12. 20:57
15/28 anonim válasza:
14-es, attol nem lesz meleg valaki mert noi ruhát hord ahogy en sem vagyok leszbikus pedig eleg sok ferfi oversize polom/pulcsim van 😃
2020. máj. 12. 21:43
16/28 anonim válasza:
Azt hord, ami neki kényelmes, én sem hagynám, hogy beleszóljon, én milyen fazonú bugyit hordok.
2020. máj. 13. 02:29
17/28 anonim válasza:
Hoppá 14-es!
Most erre mit fogsz lépni amit a 15-ös válaszólt?
De vigyázz mert most nem a fiúkat kell homározni, mivel lány az illető és férfi ruhákat visel!
Mellesleg megírta a frankót amit pont nem lát a magadfajta férfigyűlölő.
2020. máj. 13. 12:02
18/28 anonim válasza:
17-es a 15-os vagyok, örülök hogy keves az olyan korlátolt ember mint a 14-es, orulok hogy igy gondolod te is 😊😊
2020. máj. 13. 12:53
19/28 anonim válasza:
Mindenkinek a magánügye, de én biztos hogy fel nem venném.
2020. máj. 13. 12:54
20/28 anonim válasza:
Az én pasim női(!) tangát hord. Neki bejön, engem nem zavar, másnak meg semmi köze hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!