Szerintetek a sötétkék felső fekete nadrággal nagyon
gyászos kinézetet sugall?
Figyelt kérdés
Elég sok sötét ruhám van. Nadrágot szinte csak feketét hordok. A fekete felsőimtől lassacskán már megszabadultam és már próbálok világosabb felsőket, blúzokat is beszerezni, de még így is elég soknak látom a sötét felsőrészeket ( sötétkék, szürke, barna). Mindet meg nem szeretném
kidobni...
2020. máj. 12. 00:54
1/7 anonim válasza:
Nekem kizárólag fekete ruháim vannak. Nincs ezzel semmi gond.
2020. máj. 12. 02:07
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak azokat szelektáld amiket amúgy is ritkán hordtál. Néha tarthatsz sötét napot, amikor olyan kedved van.
Nálam úgy van, hogy szinte csak pasztell és világos ruháim vannak, és alig van élénk színű. Én úgy csinálom, hogy mikor változatosságra vágyom akkor felveszek egy-két napig élénk ruhákat, vagy feketét.
Azokkal meg ne törődj akik megkérdezik, hogy gyászolsz-e? Unalmában már nem tud mit csinálni az ilyen, aztán mindenbe beleköt. A lényeg, hogy változatos legyen, hogy ne und meg. Legyen tartalékban pár izgalmas ruhád amit lehet ritkán veszel fel, de akkor kicsit kimozdít a komfortzónádból. Nekem ilyen egy vörös felsőm. Egy hónapban egyszer hordom csak, de akkor jól esik
2020. máj. 12. 06:52
3/7 anonim válasza:
ezzel semmi probléma nincs, nekem is csak fekete ruháim vannak
2020. máj. 12. 17:01
4/7 anonim válasza:
Nekem is leginkább sötét ruháim vannak. Igazából szerintem sokat számít a ruha fazonja abban, hogy milyen hatást kelt. Pl egy sötét, letisztult outfit lehet nagyon elegáns is. Nagyon kevés színes ruhám van, jobban szeretem a semleges színeket, meg jobban is állnak. Próbálj olyan színeket hordani, amiben jól érzed magad!
2020. máj. 12. 22:19
5/7 Metionin válasza:
Nem mindegy, hogy milyen maga a ruha, a szabása, van-e rajta minta, az anyaga, stb. Nekem szinte csak fekete ruháim vannak és bármennyire szeretik az emberek ellőni a gyászolós meg temetős poént, nem úgy működik hogy kiveszek bármit a szekrényből és abban el tudnék menni egy temetésre. Attól hogy valami sötét színű, még nem feltétlenül szolid vagy elegáns.
2020. máj. 13. 00:27
6/7 anonim válasza:
Én jó 20 éve csak fekete ruhát hordok, egyszer próbálkoztam színes cuccokat belevinni a ruhatáramba, de szörnyen éreztem magamat bennük. Szóval ha neked jól esik, hord sötét színeket, hordj világosakat, bármit, a lényeg hogy te jól érezd benne magadat. Ne mások véleménye érdekeljen.
2020. máj. 13. 02:31
7/7 anonim válasza:
Én is csak fekete, szürke, sötétkék és sötétlila ruhát hordok (kivétel a nyári ruháim). Szerintem nem gyászos, sőt lehet nagyon vagány is ha feldobod kiegészítőkkel : )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!