Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezzel az előnytelen alkattal...

Ezzel az előnytelen alkattal hogy kéne öltözködni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, de kissé kidomborodik a hasam. A mellem A és B kosár között van, a fenekem viszonylag feszes, de nem túl nagy. A lábam picit x, a csípőm keskeny.

Összefoglalva olyan vagyok, mint egy terhes férfi. Tippek, hogy hogy lehetnék mégis csinos?:(

2020. máj. 10. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban nem lehet megmondani. Tölts fel egy fürdőruhás képet (fejed nem kell benne legyen, szobát is kitakarhatod, ha félsz, hogy ráismernek) és segítünk.

19/l

2020. máj. 10. 20:34
 2/11 A kérdező kommentje:
2020. máj. 10. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
El voltam készülve valami szörnyűségre, de tök jó alakod van, te bundáskenyér :)))
2020. máj. 10. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Oké, értelmi szinted 0!

Neked külön kérvényt kell nyújtani, hogy olyan képet tölts fel, amin RENDESEN, KIVEHETŐEN látszódik rajtad minden?

Miért nem egy XXXL-es ruhában pózolsz?

Semmi baj így a látottak alapján veled. Hasadat egyáltalán nem lehet látni a képen.

Egyébként pedig ne zabálj annyit és akkor nem lesz nagy hasad!

2020. máj. 10. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Nincs semmi baj az alakoddal, nyugodj meg, teljesen átlagos.

Nem látom az X lábakat, a nagy hasat. Viszont szép a hajad, azt is lehet ám hangsúlyozni 🙂

Öltözködésben én azt tanácsolnám, hogy egy fekete szaggatott farmer, sportcipő, és a vastag rövid pulcsi helyett vmi más. Ezek a rövid felsők nagyon kevés embernek állnak jól, és lehet hogy azért látod magad furcsa alkatúnak.

2020. máj. 10. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne izélj már.. kép alapján semmi gond :D
2020. máj. 10. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Megértem a problémád nekem is ilyen az alkatom. Sovány vagyok de így se lapos a hasam, derekam nincsen. Mivel széles hátam és keskeny a csípőm előnyös lehet az olyan nadrág ami kicsit gömbölyíti optikailag a csípőt, erre jó lenne a kicsit magasított derék, viszont a hasam miatt én nem merek hordani.

Nálam a csőszárú nadrágok is ki vannak zárva mert nekem meg o lábam van vastag térdekkel, sokkal rosszabb mint a tied. Ezért kénytelen vagyok egyenes szárú nadrágot hordani, ezért teljesen úgy néz ki az alakom mint ha egy tégla lennék.

2020. máj. 11. 00:56
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Azt vagod, hogy ezen a kepen SEMMIT nem lehet latni a csaj formajabol? 😂😂😂
2020. máj. 11. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Persze, ilyen ruhában nyilván nem látszik a nagy hasad.
2020. máj. 11. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De te csaje, ha az alakod kapcsán szeretnél tanácsot, ne ilyen bő ruhákat aggass már magadra. De annyi tippet adok, hogy az a pulcsi mehet a szemétbe.
2020. máj. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!