Ezzel az előnytelen alkattal hogy kéne öltözködni?
Nem vagyok kövér, de kissé kidomborodik a hasam. A mellem A és B kosár között van, a fenekem viszonylag feszes, de nem túl nagy. A lábam picit x, a csípőm keskeny.
Összefoglalva olyan vagyok, mint egy terhes férfi. Tippek, hogy hogy lehetnék mégis csinos?:(
Látatlanban nem lehet megmondani. Tölts fel egy fürdőruhás képet (fejed nem kell benne legyen, szobát is kitakarhatod, ha félsz, hogy ráismernek) és segítünk.
19/l
Oké, értelmi szinted 0!
Neked külön kérvényt kell nyújtani, hogy olyan képet tölts fel, amin RENDESEN, KIVEHETŐEN látszódik rajtad minden?
Miért nem egy XXXL-es ruhában pózolsz?
Semmi baj így a látottak alapján veled. Hasadat egyáltalán nem lehet látni a képen.
Egyébként pedig ne zabálj annyit és akkor nem lesz nagy hasad!
Nincs semmi baj az alakoddal, nyugodj meg, teljesen átlagos.
Nem látom az X lábakat, a nagy hasat. Viszont szép a hajad, azt is lehet ám hangsúlyozni 🙂
Öltözködésben én azt tanácsolnám, hogy egy fekete szaggatott farmer, sportcipő, és a vastag rövid pulcsi helyett vmi más. Ezek a rövid felsők nagyon kevés embernek állnak jól, és lehet hogy azért látod magad furcsa alkatúnak.
Megértem a problémád nekem is ilyen az alkatom. Sovány vagyok de így se lapos a hasam, derekam nincsen. Mivel széles hátam és keskeny a csípőm előnyös lehet az olyan nadrág ami kicsit gömbölyíti optikailag a csípőt, erre jó lenne a kicsit magasított derék, viszont a hasam miatt én nem merek hordani.
Nálam a csőszárú nadrágok is ki vannak zárva mert nekem meg o lábam van vastag térdekkel, sokkal rosszabb mint a tied. Ezért kénytelen vagyok egyenes szárú nadrágot hordani, ezért teljesen úgy néz ki az alakom mint ha egy tégla lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!