Lenge haspolo ami nem teljes haspolo hanem koldok ala er egy kicsivel es lenge az is csak teljes lapos hasu lanyoknak all jol?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nekem nem lapos a hasam de nemis mondom h kover😂 kicsit husibb a hasim
Sztetek ha ilyen polot felveszek gaz?
2020. máj. 9. 17:55
1/14 anonim válasza:
Hát személyes véleményem szerint, vannak husisabb lányok akiknek jól állnak az ilyen toppok. Persze, ha lóg az ember hája a pólóból az taszító, de ahogy te leírod, az úgy nem gáz egyáltalán.
2/14 anonim válasza:
Tudsz linkelni ehhez hasonlót alkatilag és ruhailag, mivel így nem tudom elképzelni. Bocsi.
3/14 anonim válasza:
Dunduska vagyok. Mármint S-XS méretet hordok, de azért bőven van hasam, viszont kövér kategóriába se esek. Néha hordok haspólót úgy, hogy a szoknyám vagy nadrágom pont a köldököm alá húzom. Így pont takarásba van a "hájam", de mégis szellőzik a hasam (ami nyáron nagyon jó érzés). Ennek ellenére jól nézek ki, a pasik megbámulnak, csinosnak mondanak. Szóval nem csak deszkahassal állhat jól ez a ruhadarab.
4/14 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 3-as válaszoló, és amúgy is viszonylag nagy melleim vannak, szóval egyáltalán nem néz ki hülyén vagy igénytelenül.
5/14 A kérdező kommentje:
En eleg vekony vagyok es a cicim se mondanam nagynak :Dd
Sztetek akkor se gaz?
2020. máj. 11. 19:24
6/14 anonim válasza:
Attól még mert nincs kockás hasad, jól állhat simán, nem kell hozzá tök deszkának lenni. Ha hájad van vagy pókhasad, vagyis ha "kibuggyan belőle a beled", akkor nem, az már gáz.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem buggyan ki de van pocim xd
Nem lapos egyaltalan.
Husibb a hasam az biztos
2020. máj. 12. 08:14
8/14 anonim válasza:
Még mindig nagy kérés, hogy egy hasonló képet linkelj ide?
9/14 A kérdező kommentje:
Nemtudok magamrol kepet kuldeni hogy hogy all mert telefonrol vagyok megprobalok neten keresni egy hozzam hasonlot
2020. máj. 12. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!