Cipő rendelési komplikációk?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy cipőt a converse webáruházból, de nem világos,hogy megrendeltem-e. Van egy cib-bankos kártyám, és azzal vásároltam. Ez egy specifikusan olyan kártya,amivel csak a neten tudok vásárolni. Beírtam adatokat, de csak annyit irt,hogy payment failed és "merchant unbound route." Gondoltam volt vaami gikszer, gondoltam megismétlem. Ez megtörtént háromszor. Negyedjére rámentem egy másik vásáelási módra. Beírtam a szükséges adatokat. Ezután azt irta ki megint ,hogy payment failed , és card type unsupported, de mégis kaptam egy emailt róla,hogy sikeresen megrendeltem. Tehát a megrendelési információknál először az van a rendelés állapotában,hogy failed,aztán mégis,hogy "pending". Akkor most mi van?2020. máj. 8. 12:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!