Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik éri meg jobban? DC,...

Melyik éri meg jobban? DC, Nike 6. 0, vagy Osiris? A pénzt ne nézzük. (:

Figyelt kérdés
Külföldre megyek nyaralni, kint szeretnék venni egy, vagy két cipőt, és nézegettem az oldalakat, az említett csukák körülbelül egy árban mozognak, pár ezer forint különbséggel. Hát, nem tudok dönteni. Az Osirisnak nagyon jó színei vannak, kényelmesnek látszik, de némelyiknek a formája elég béna. A DC már tömegcucc, nem sok magasszárú van köztük, de jól néznek ki. A Nike 6.0-on látszik, hogy strapabíró, kényelmes, és ki lehet fogni közülük nagyon szépet is. Nektek melyek váltak be, és melyek nem? :)
2010. júl. 28. 22:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Még a Vans szóbajöhet, de már az is elég tömegcucc. :/
2010. júl. 28. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:

már bocs,de DC a legnagyobb tömegcucc:D

vans még nem annyira:D

hát vagy Vans,vagy Nike 6.0:D Osiris csak akkorha nagynagyon jó:D

2010. júl. 28. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
DC!!! Nagyon jo cipomarka! nekem olyanom van, tesomnak is, uncsimeknek is, soroljam meg??? (az igaz hogy draga, de szep es tartos)
2010. júl. 28. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem 2db 6.0 van és 1vans:D

és szerintem a nike 6.0 ISTEN!:D

arra szavazok,DC-t tuti nem vennék..

2010. júl. 28. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Lányokon nagyon gázul állnak az ilyen deszkás cipők, mint pl a DC-k.. 15 éves korig elmegy kb, utána már lehetne nőiesebben is öltözködni, ne úgy mint 1 srác..

19F

2010. júl. 29. 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:
DC, de ajánlom még a Supra-t is, nekem az van és imáádom. :) 15/L
2010. júl. 29. 23:52
 7/7 anonim válasza:
Szereintem iknb az osiris de ha rám halgacc spura skytopII-őt veszel az a legjobbb
2010. aug. 17. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!