Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Terepmintás nadrághoz milyen...

Terepmintás nadrághoz milyen pulóver és póló menne?

Figyelt kérdés

Helló.

Nem sokára veszek egy terepmintás nadrágot és nem tudom igazán, hogy milyen stílusú cuccok illenek hozzá. Milyen rövid ujjú illene hozzá vagy pulóver? Tudom régi divat már a terepminta de nekem tetszik és nem igazán érdekelt sose a divat, azt hordtam épp ami tetszett.

:D. 23l

2020. máj. 6. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Ha tényleg nem érdekel a divat, akkor olyan felsőt hordj mellé, ami szerinted oasszol és ízlésednek tetszik. Nem kell ezt túlbonyolítani.
2020. máj. 6. 03:40
 2/7 anonim ***** válasza:
*passzol
2020. máj. 6. 03:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Marmint ugy ertem hogy ne nezzen ki hulyen azert😅 mint pl terepminta plusz fekete piros kockas kardigan kb...
2020. máj. 6. 03:54
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Egyszínű fekete. Azzal nem nyúlhatsz mellé.
2020. máj. 6. 05:08
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Mivel a terep minta kicsit fiús, azzal tudod egyensúlyba hozni, ha sima basic egyszínű kicsit feszülősebb pólóval vagy trikóval hordod.

Fekete, fehér, bordó stb. amilyen van. Szerintem úgy nagyon vagányúl néz ki.

2020. máj. 6. 05:31
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Férfi acélbetétes bakancs, boxer a gatya alá.

És mehetsz is a meleg felvonulásra..

2020. máj. 6. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Fekete, fehér, piros, szürke, rózsaszín. Függ a nadrág árnyalatától is de ezek a színek mennek hozzá tutira.
2020. máj. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!