Casio vagy Lorus?
Figyelt kérdés
Konkrétan két óra között vacillálok:
Melyik a jobb, megbízhatóbb? A Casio 200m vízállóságára nincs szükség, az nem döntő. Csak sima strandoláshoz használnám.
2020. máj. 4. 11:59
1/4 anonim válasza:
Ha csak strandoláshoz kell én akkor is jobban bízom a menetes koronazárban. Meg ugyanannyiért többet kapsz a pénzedért meg a Casio jobb márka. De a Lorus kicsit jobban néz ki, csak nagyobb is ami viszont nekem nagy negatívum. Szóval én a Casiot választanám.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is inkább a Casio felé húzok
2020. máj. 4. 18:11
3/4 anonim válasza:
Kinézetre, és kidolgozás minőségét illetően, szerintem a Lorus szebb de természetesen ez az én véleményem. :)
A Casio-nál viszont van koronazár, ami egy plusz pont neki.
Ha csak strandolásra használnád, szerintem vegyél egy kisebb Casio G-Shock digitális órát. Azok elpusztíthatatlanok. :)
4/4 anonim válasza:
Egyikkel sem nyúlsz mellé, mindkettő megbízható japán szerkezet, csak az egyikben casio, a másik seiko kotyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!