Hol tudnék női fekete minőségi zoknit venni?
Én kínaiba veszem. Bár, tudom ez nem minőségi jelző :DD
Én nagyon szeretem a színes és mintás zoknikat, és ott mindig sok cukit találok. És meglepően jók. Azt hiszem olyan 80% pamuttartalommal bírnak, de nem izzad meg bennük a lábam és elég jól bírják a mosást. Minden féle színben láttam az egyik kedvenc kínaimba amúgy.
Ezekkel ellentétbe voltak Auchan és Tescos zokniaim (F&F, Inextenso) zokniaim. Igaz, ezek se a minőségi kategóriába tartoznak, de drágábbak és elég hamar kinyúlt a gumis részük.
Ugye?
Akkor meg nem mindegy hol és milyet vesz az ember?
Teoretikusan semmiben nem tud női lenni, max a méretében, de aki szerint ez nem probléma, az nézzen körül, hogy milyen zoknik vannak a női részlegeken bármelyik üzletben!
A férfi zokni meg 39-től kezdődik, amivel nem vagyok kisegítve a kisebb, mint 36-os lábamra.
Sőt, nagyon sokszor a férfi/fiú részlegen sem lehet egyszínű fekete zoknit venni, mert valami fétisük van arra, hogy beleszőjék a méretét fehér színben vagy a csomagban van 2 fekete, a többi szürke, kék, vagy fehér. Vagy megveszem egyesével egy fehérneműboltban darabját kétezerért. (ja nem, mert annak meg a mérete nem jó ;))
A másik, hogy a 35-38-as méretű "női" zoknik baromi nagyok a lábamra, ezért kell a 31-34-es méretet vennem, ami hivatalosan a gyerekrészlegen található...de "természetesen" a gyerekeknek nincs szüksége egyszínű, pláne fekete zoknira, ezért csak mintás szarok vannak.
Miért baj ha beleszövik a méretet fehér cérnával?
Gondolom a talp részén ahol nem látszik.
Mert igénytelen és sűrűn kell cipőt cseréljek az ügyfelek előtt
(Rendes cipő—->munkavédelmi bakancs és vissza), a kérdező meg papucsban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!