Lányok nektek milyen öltözködési stílus jön be férfiaknál? Képeket is linkeljetek a válaszotokhoz!
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 18:17
11/27 anonim válasza:
13/27 anonim válasza:
Szerintem nem kell egy stílust követned. Azt húzz fel, ami kényelmes, amiben magadnak tetszel, és persze amiben jól érzed magad... Ne másokhoz igazodj.
14/27 anonim válasza:
Komolyan tetszik valakinek a kifestett félmeleg kinézet?
A melegekkel semmi bajom, de aki úgy néz ki, de nem is az.... hát az hüle:D
15/27 Nikcsu007 válasza:
sztem az ő stílusa iszonyat jó. nagyon szexinek találom, ha valakin sapi van, ráadásul jól is áll az illetőnek;)
16/27 anonim válasza:
17/27 anonim válasza:
ez naon.egyépként csőnaci,tornacipő,polo,ilyesmi stílus jön be egy pasin.
18/27 anonim válasza:
jaa és a supra cipőő is naggyon:))
19/27 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a kerdesre valaszolok, de szurja a szemem, hogy egyre inkabb rontjatok a magyar nyelvet. Olyan nehez helyesen irni? "Lanyok, nektek milyen oltozkodesi stilus jon be a ferfiaknal?" Ennyi lett volna. A hatarozott nevelonek es a vesszonek megvan a szerepe, de mar annyian hasznaljak helytelenul, hogy lassan az lesz az uj szabaly. Szomoru... Es most ne azt irjatok, hogy en ekezetek nelkul irtam, mert annak megvan az oka.
20/27 anonim válasza:
Justin Bieber teljesen bejön aranyos meg jó a hangja is. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!