Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fűzőket keresek. Linkek?...

Fűzőket keresek. Linkek? (gyors választ)

Figyelt kérdés

Olyan fűzőket keresek, melyeket utcára lehet felvenni, tehát nem a fehérneműre gondolok!!

Képeket várok, és üzleteket, ahol 6000Ft körül vagy az alatt lehet venni fűzőt.

Lehet visszafogott, de akár merész (sokak szetint r*bancos is)

2010. júl. 28. 17:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2010. júl. 31. 21:27
 22/30 A kérdező kommentje:

köszi, bár a 2-on nemtaláltam fűzőt. az első viszont kicsit drága..

TOVÁBBI VÁLASZAITOKAT VÁROM!!

2010. júl. 31. 22:55
 23/30 anonim ***** válasza:

itt van sokféle, farmer,selyem meg minden (bár elég borsos az áruk):

[link]

vaterán:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

van még elég sok fent és ezeket tuti valami bolt árulja,mert mindenféle méretben és színben vannak

2010. júl. 31. 23:48
 24/30 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó ennyi pénzért tuti átverés.
2010. aug. 1. 00:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem átverés, én vateráról rendeltem az első "igazi" fűzőmet. Persze nem rendes acélmerevítéses, csak az elülső kapcsok, a többi műanyag. 5000 ft volt 1 éve, sokat hordom és még teljesen jó, kb 10 centivel tudom összehúzni vele a derekam. Egyébként ezeket mind-mind ebayről hozatják és Kínából érkeznek. De nem silány minőség, csak a műanyag merevítés miatt olcsó, meg mivel nagyobb márkák modelljeit másolják, és nem saját, exkluzív gyártmányok.

Na, a kisregényt félretéve, én miután meggyőződtem róla, hogy ezek igenis kényelmesek, és érdemes beruházni 1-2 csupa acélmerevítőkkel rendelkező darabba, innen rendelek: [link] itt 15 körül van egy acélmerevítős, valódi fűző, ami úgy 3x olcsóbb a nagy márkáknál.

2010. aug. 1. 00:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Én ebayről szoktam berendelni fűzőket, és 4500-5000 ft-ért már árulom is itthon. Ha megmondod milyen érdekelne, így nagyjából, akkor lehet tudok segíteni. :)
2010. aug. 1. 16:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Mellesleg, külföldről olcsó a beszerzési ár, csak itthon nyomnak rá annyit, hogy az hihetetlen. Mert elérhető áron van, attól még nem bóvli.
2010. aug. 1. 16:27
 28/30 anonim ***** válasza:
mutatnátok azokról képeket amit fel lehet venni partyra is? és nem gáz
2010. aug. 1. 17:35
 29/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

de amúgy annyira nem nehéz beírni vaterán/teszveszen keresésnek hogy "fűző", és ár szerint rendezni, hogy lásd, melyik van megfelelő árban...

2010. aug. 1. 21:10
 30/30 A kérdező kommentje:

köszi, de mint már mondtam, nem rendelek vaterán, tesz-veszen és hasonló helyeken ruhákat, mert nem lehet eldönteni, hogy milyen minőségű stb..

ilyesmit nem láttatok valahol?

[link]

2010. aug. 9. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!