Tiszta szösz mosás után 1db pólóm, a többi ruhám, pólóm nem. Miért lehetséges?
Csak egy lehetséges ok, nem biztos, hogy ez van nálad:
-Lehetséges, hogy valami "szöszöl" abban a mosásba, de a többi ruhának olyan anyagja van, amibe nem tapad bele, így nem veszed észre. Ennek a pólódnak olyan anyagja van, amibe beletapad.
Nálam ez volt, az egyik cuccom újonnan nagyon szöszölt, a legtöbb ruhából 1-2 megrázás után kijött még vizesen, teregetés előtt. Az Adidas felsőmbe teljesen beletapadt, még kb 10 mosás után is vannak benne darabok. Nem az a teljes nejlonos, de nem is a pamutos típusú. Az a tipikus műszálas szabadidőfelső. Na abba teljeseb beletapadt.
Ilyesmi az az Adidasom, fekete színben:
Nagyon mérges voltam, amikor megláttam. 1 órán keresztül szedegettem le róla az apró szöszöket, most már túl van kb. 10 mosáson, és nagyjából lejöttek a szöszök.
Sajnos egyre gyatrább mindennek a minősége. Régebben itthonra Lidl-ből vásároltam ruhákat, egész jó minőség itthonra. Semmi gond nem volt velük, évekig használtam őket, beleértve alsóneműt, zoknikat is. Tartósak voltak.
Pár hónapja szintén egy Lidl-s felső nagyon szöszölt, szerencsére gondoltam erre, külön mostam ki először. Utána persze már nem szöszöl, de majdnem megint baleset történt. Mint említettem a az alsóneműket, zoknikat évekig használtam. Amit legutoljára vettem alsóneműt hajlamos nyúlásra, a zoknik 4-5 használat után lyukadnak ki.
Most szánok a fizetésemből 40-50 ezret márkás zoknikra, alsóneműkre, mert ennek nincs értelme, hogy pár használat után kukába megy. Sajnálok zoknira, gatyákra ennyi pénzt, de egyszer kell megvenni, megint évekig letudtam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!