Hogy megy most a koronavírus alatt a ruhavásárlás?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy fellehet próbálni őket?2020. ápr. 30. 11:58
11/14 anonim válasza:
Én eddig is csak online boltokból vásároltam ruhát, mert gyűlölök boltba járni. Egyébként meg max negyedévente veszek, vagy ha valami elszakad, sose értettem mire jó havonta új ruhákat venni. Ha meg nem jó a méret, EU szabályzat szerint 2 heted van visszaküldeni.
13/14 anonim válasza:
Végre vége az ökörségnek. Ezek csak simán spórolásból zártak be, mert maszkban és belépéskori kötelező kézfertőtlenítéssel igazán nyitva lehettek volna.
14/14 anonim válasza:
Ahol ingyenes a kiszállitás és a visszaküldés, ott rendelj 2-3 méretet, és ami jó azt megtartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!