Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért késhet ennyit a külföldr...

Miért késhet ennyit a külföldről rendelt csomagom?

Figyelt kérdés
Rendeltem külföldről néhány ruhát, első rendelésemnél 3 db. ruhát rendeltem, 18. napon érkezett meg, aznap tudtam átvenni, és előtte pedig folyamatosan kaptam az értesítést, hogy hol van a csomagom. Hollandiából érkezett, gondmentesen. Utána rendeltem még 6 db cuccot, ugyanazon az oldalon, az Kínából érkezik viszont már 33 napja, hogy kaptam az emailt hogy szállításra van adva, de még mindig semmi, értesítést pedig március 26 óta nem kaptam róla, hogy merre van, írtam nekik emailt de az a válasz érkezett hogy pár napon belül biztos frissítik az állapotát, azóta se semmi. Félek, hogy elkallódik, sehol se tudom megnézni, hogy egyáltalán úton van e vagy megvan állva valahol. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne kallódjon el a csomag?
2020. ápr. 28. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert világjárvány van? Majd megjön az. Ha meg nem, írsz még egy emailt.
2020. ápr. 28. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ, hogy hogy rendeled (szóval ugye vannak olyan opciók szállításnál, ahol ugye plusz pénzért gyorsabban megkapod a rendelést), de Kínából a 30 nap az egyáltalán nem sok. Normál időben is beletelhet 1,5-2 hónapba is akár, de most meg itt a koronavírus. Érthető.
2020. ápr. 28. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Eleve EU-n belül mindig követhetőbb és gyorsabb a szállítás, hiszen nem kell semmilyen határon és vámon átmennie, ugyanazok a szabályozások vonatkoznak a szállítócégekre és sokszor egy cégnek különböző leányvállalatain megy keresztül a csomag. Ellenben Kínából híresen lassú a szállítás, 33 nap (benne egy Húsvéttal, tehát ez igazából csak kb 22 munkanap) akkor sem lenne kiemelkedően hosszú, főleg ha valami olcsó ruhás oldalról rendeltél mint a wish vagy a shein. Távolabb is van, a kínai határnál is meg szokott akadni, a magyar vám is ül rajta valamennyit, már meg is van az egy hónap.

Ennek a tetejébe jön az hogy a világjárvány közepén rendeltél, egy csomó raktár, gyár be van zárva vagy csökkentetten működik. Nem tudsz nagyon mást tenni mint türelmesen várni.

2020. ápr. 28. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
17track.net-en tudod követni.
2020. ápr. 29. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!