Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik és miért hordanak ilyen...

Kik és miért hordanak ilyen karkötőt? Van ennek valami jelentése?

Figyelt kérdés

Amikot két scoobyt (ilyen műanyag madzagot) egymásba raknak. Nem nagyon tudom elmagyarázni, de biztos láttatok már olyat. Kb X alakja van.

Amúgy szerintetek lehetséges hogy a műanyag karkötők vissza jönnek a divatba?

2010. júl. 28. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Már bocs de kit szoltam le? Senkit. Akkor meg? A válaszomba oda írtam, hogy nincs semmilyen jelentése ennek a karkötőnek. Tanuld meg értelmezni a mondatokat.

Itt a szex karkötő: [link]

2010. júl. 29. 16:22
 12/21 anonim ***** válasza:
:D Ember, ez rohadtul nem szexkarkötő.
2010. júl. 29. 16:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Nyomorék-.-'
2010. júl. 29. 18:23
 14/21 A kérdező kommentje:
És még mindig nem lettek a kérdéseim megválaszolva. Ku*vára nem arra voltam kíváncsi hogys a kérdésemről mi a véleményed, meg hogy hányan tették már fel azt a kérdést hogy miért hordják azt a karkötőt, hanem arra, hogy ÉRTELMES emberek megmagyarázzák nekem hogy KIK hordják és MIRE JÓ EZ NEKIK és hogy a MŰANYAG KARKÖTŐKET(ami szereinted a "szexkarkötő")FOGJA E VALAKI MOSTANÁBAN HORDANI DIVATBÓL. Ennyi. Ha kisebbségi komplexusod van, ne nekem játszd a nagyfiút/nagylányt.
2010. júl. 29. 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Még mindig nagyon tudom sajnálni ha nem tudod értelmezni a mondataimat. Egyébként meg az nem műanyagból van hanem szilikonból.
2010. júl. 30. 18:11
 16/21 anonim ***** válasza:
18.11 nem tök mindegy neked?
2010. júl. 30. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
2010. júl. 31. 18:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak a hasznos linket!
2010. júl. 31. 20:53
 19/21 anonim válasza:

ő hát figyi iggen van ennek jelentése de ez csak olyan vicc

A kisebb lányok még csak sárga, vagy narancssárga karkötőt hordanak, ez azt jelenti, hogy meg kell ölelniük a fiút, vagy bele kell harapniuk a nyakába, a piros és pink szín már messzebb megy a szexuális skálán és azt feltételezi, hogy a lány hajlandó csókolózni és megmutatni a melleit is. Aki kék karkötőt hord, az már az orális szexet sem veti meg, akinek a csuklóján arany vagy fekete karkötő virít, az pedig gyakorlatilag már mindenre hajlandó.Bár a színek jelentése városonként eltérő lehet, ha valaki nem lenne tisztában a színek jelentésével, az sincs elveszve, hiszen az interneten számos weboldal hirdeti, melyik szín mit szimbolizál, és csupány némelyik hívja fel a tinédzserek figyelmét, hogy szexre kényszeríteni valakit akarata ellenére, bűncselekmény. Ha egy fiúnak sikerül levennie egy lány csuklójáról a karkötőt és eltörni azt, a lánynak elvileg meg kell tennie, amit a karkötő szimbolizál.===== teséék :)) ezek a jelentések :DDD

2011. ápr. 18. 16:30
 20/21 anonim válasza:
nem értem! ki raksz vmit! vki válaszol rá akkor nem h örülnél neki még ócsárolod, lehurrogod a másikat! am nekem is van ilyen. pink fekete meg babarózsaszín. nem tom mit jelentenek nem is érdekel mert én csak divatból hordom. aki írt ide az mind segíteni akar és nem arra h te hogy tucc velük veszekedni am ezzek nem sexkarkötök csak egy sima szilikon karkötő/ vagy műanyag
2011. szept. 8. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!