Ti hogy oltozkoddtok a karantenben? AZ ciki ha en az elhordott regi meg picit cuccaimat hordom?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 16:36
11/14 anonim válasza:
Én normálisan fel vagyok öltözve MINDIG. Elhordott cuccom egyáltalán nincs. Régi ruháim vannak, de az elhordott daraboktól megszabadulok. Teljesen mindegy, hogy ki látja. Saját magamat tisztelem annyira, hogy nem veszek fel rongyokat. Nyilván nem estélyiben takarítok, de mindig rendezett vagyok.
12/14 anonim válasza:
Úgy, mint máskor itthon:
Véletlenszerű pamutpóló (nem elhordott, ugyanazok amiket munkába is hordok)
Cicanaci
Nem tárolgatom a tönkrement ruháimat már pár éve. Vagyis mindig egyetlen (1 db) leélt pólót megtartok, de azt csak kertészkedéshez hordom, a házon belül nem.
13/14 A kérdező kommentje:
Marina part
2020. ápr. 28. 00:13
14/14 anonim válasza:
reggel felkelek, átveszem az éjjeli pizsamámat a nappali pizsamámra :D otthonka, macskanadrág, foltos trikó :D imádom egyszerűen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!