Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyári munka a divatban? (Lent)

Nyári munka a divatban? (Lent)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,érdekel a divat,a frizurák,a sminkelés.

Eddig két barátnőmet "változtattam át" nagyon szép lányokká.

(Tudni kell,hogy előtte nem sminkeltek és nem olyan ruhákat hordtak ami jól állt nekik és tőlem kértek segítséget)

Mindkét lánynak elég gazdagok a szülei,így kaptak pénzt ruhákra és sminkekre,elvittem őket bevásárolni,komplett ruhatárat és sminktárat cseréltettem mindkettővel.

Másnapra teljesen megváltoztak,az új ruhákkal és sminkekkel tényleg bomba csajok lettek.(:

Nagyon örültem a sikeremnek,mivel a szülei is megdicsértek.

Pénzt ajánlottak fel érte,de nem fogadtam el.

Azt mondták,hogy nagyon szépen átalakítottam őket.

Nem lettek k*rvásak,meg semmi,csak egyszerűen izléses,szép,ápolt lányok lettek:)

Azt is megemlítették,hogy nyári munkaként esetleg csinálhatnék ilyesmiket,persze nem csak nekik hanem másoknak is.

Nem tudom hol kezdhetném.

Szerintetek?

2010. júl. 28. 10:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hmm, már írtam egyszer... jog mellett felesleges, mert ilyen körökben azt kell mondjam, nem vennének komolyan vele. Presztizsszakma, teli van kis sznobokkal, és rengeteg időt elvesz az egyetem. Én inkább választanék a kettő közül, annyira ég és föld... Ha a jogot pénz miatt csinálnád, ne tedd, úgy az életben nem végzed el.
2010. júl. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!