Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki turkálóba járni?

Miért ciki turkálóba járni?

Figyelt kérdés
Én szinte csak turkálóba vagy használtan veszek eredeti Fred Perry,Ben Sherman,Adidas,Lonsdale,Ralph Lauren,Levi's és még sok más ruhát.Alaposan utána néztem mi számít eredetinek és mi nem így tudatosan peták pénzért meg tudom venni 4000-ért a 24ezer forintos fölsőt.Viszont,ha elrugaszkodunk a márkáktól és csak egy szép nyári ruhát vagy egy szoknyát szeretnénk venni szerintem a használt ruhabolt tökéletes erre is,ha jól megfigyeled milyen állapotba van és mennyire strapabíró anyagból készült.Előre leszegezem,hogy semmi támadó jellegű dolog nem állt szándékomban ezzel a kérdéssel,illetve véleménykifejtéssel csak kíváncsi lennék a ti véleményetekre,mert vannak olyan ismerőseim,akik szégyenlik bizonyos embereknek bevallani,hogy ilyen helyen vásárolnak.

2020. ápr. 25. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem ciki!

Sőt akinek van valóban miből vásárolnia az is megveszi ott a dolgokat a hétköznapi használatra. Ahogyan mondják rongyért annyit fizetni amikor a pénzért azért kell tenni mindenkinek. A tehetősek megbecsülik nem úgy ahogyan a hónapról hónapra élők akiknek csak a mutogatás a fontos. Közben egy márkás dolog és a kirándulása miatt rizsen és joghurton él.

2020. ápr. 25. 14:57
 12/22 anonim ***** válasza:
30%

Persze, tudom hogy a boltban is felpróbálják, de az mégis más számomra, mert nem hordja egész nap valaki, nem izzad bele stb. soha nem vennék fel mások által levetett göncöket.

Nem tudtok meggyőzni 😀

2020. ápr. 25. 14:58
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem akar meggyőzni, csak ez pont az az érv, ami nem állja meg a helyét. Ennyi. Mondom ezt úgy, hogy én sem turizom, fast fashion boltokban vásárolok.
2020. ápr. 25. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
Nálad ez nem érv, nálam igen. Ennyi.
2020. ápr. 25. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
14%

Mert rangon aluli más levetett göncét tovább hordani.

A higiéniáról ne is beszéljünk...

2020. ápr. 25. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
igen, tudjuk hogy a jehovák ezt nem szeretik...
2020. ápr. 25. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy a turiról mindenkinek az elnyűtt, agyonhordott rongyok ugranak be, amiket tényleg évekig használtak. Ezzel szemben meg ott vannak a vadi új, gyakran még címkés darabok. Abba kb tuti nem izzadt bele többször valaki, mint a plázákban árult cuccokba. Egyszerűen jó helyre kell menni, mert vannak igényes és igénytelen turik is.
2020. ápr. 25. 21:03
 18/22 anonim ***** válasza:
10%

Azért ciki, mert a leírásodból kiderül, hogy te is màrkás cuccokban akarsz feszíteni, csak nem telik rá, ezért mész turiba.

Én akkor veszek új ruhát, ha egy régi elromlik, 3 évente 1x. Ilyenkor viszont nem vág földhöz több tízezret kiadni egy darabra.

Aki ragaszkodik ahhoz, hogy havonta csillivilli új cuccai legyenek, de nincs rá pénze ezért más eldobott gönceit kukázza, ugyanolyan sznob, mint aki providentbõl veszi a màrkaboltban.

2020. ápr. 25. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:
7%

17.

Az azért nem mindegy meddig izzadsz egy ruhába!

Plázákban csak addig míg felpróbálod, a turkáltwkban viszont több órán át amïg nem unták meg.

2020. ápr. 26. 13:57
 20/22 anonim válasza:
75%

Azért tartják cikinek, mert egy gazdagság és pénz központú társadalomban élünk. Mindenki hajt a milliókra. Csak az nem tűnik fel nekik, hogy ha turiban vásárolsz, akkor ugyanolyan jó cuccaid lehetnek, mint amiket ők megvesznek húszezrekért, ÉS eközben még pénzed is marad másra, magyarul jobban állsz mint ők.

Én nagyon szeretem a turkálót, az emberek napi szinten megnéznek, mert ízléses ruhákban járok :)

2020. ápr. 26. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!