Honnan rendelhetnék nadrágot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Internetről még soha nem rendeltem ruhákat,viszont nadrág kellene nekem. Csak ebbe a vírushelyzetbe nem szivesen mennék el vásárolgatni.
Nő vagyok,tehát női divatos csőnadrágok,cicanadrágok érdekelnének,nem xs méretben,mert hát naaaa :D azért van rajtam pár kiló felesleg.
Így olyan oldalakra lennék kiváncsi,ahonnan már rendeltetek ruhákat,és tényleg azt kaptátok amire vártatok. Mind kinézetben,mind pedig méretben.
Köszönöm szépen csajok! :)
2020. ápr. 24. 23:21
1/5 anonim válasza:
Igaz férfi vagyok de a Housebrand és a H&M nagyon bevált
2/5 A kérdező kommentje:
H&M-ből lehet rendelni? :)
2020. ápr. 24. 23:36
4/5 anonim válasza:
Igen szállítás is ingyen van nyár elejéig és 100 napig ingyen vissza küldhető ha nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!